Імміграція до Манітоби
-
ви бачили, що адмін цього чату наполягає, що таки обмежує?
-
я намагаюсь зрозуміти, до якої дати у мене тепер дійсний ворк перміт, теж не знаю
-
This letter DOES NOT shorten your permit. Oh... ok. Believe what you want. You had explanation from immigration consultant to other person. But.... your life, your nervous system
-
якщо дійсно лист обмежує тривалість, я мушу показати це при підписанні контракту, інакше буде fraud
-
Щодо тримання одночасно двох пермітів. Дзвонив в IRCC щодо WP і SP, ось що вони сказали:"You can hold multiple permits in Canada simultaneously, such as a study permit and a work permit. If your CUAET work permit is still valid, you are able to use it independently of your study permit, both before enrolling in a post-secondary program and after graduation." Але я не розумію,яке воно має відношення до вашої ситуації?
-
підписуючи контракт, я погоджуюсь, що надала повну інформацію про своє право на роботу в Канаді
-
у мене наявний ворк перміт дійсний (принаймні, був) до кінця потенційного контракту. з тим листом - якщо він дійсно обмежує тиивалість - ворк перміт стає коротшим значно. переговори зараз, сумніваюсь, що встигну отримати новий ворк перміт. і в листі сказано додавати його до ворк перміта, не впевнена, що можна просто не показати, якщо лист дійсно обмежує тривалість наявного ворк перміта
-
You employer doesn't know that you recieved any letter or that you trying to extend you permit Stop making storm in glass of water
-
At last Some logic Thank you
-
In that letter it is said, that it gives power to work permit that is going to expire. It not shortening permit that is valid over the date in the letter.
-
У будь-якому випадку, не відноситься до ситуації Марії.Відповів на це повідомлення.
-
Так , це відноситься до різних пермітів. Наприклад, study and work permits. Але одночасно однакових пермітів бути не може.
-
Я нічого не наполягаю. Кожен сам трактує закон як вважає за необхідне. Ваш теперішній перміт дійсний так як вам вказали в офіційному листі.
-
Ну вот уявив я собі ситуацію, що сталось велика халепа і перміт якимось чином «вкоротили» …. Чесно , мені плювати вже буде на fraud, перміти , HRїв і весь говермент … почнуться проблеми зовсім іншого гатунку))
-
так, звісно, але питання саме в можливості підписання довгострокового контракту в період, поки заявка на новий ворк перміт розглядається 🥹 я навіть не думала, що це проблема, поки Діма не задав це питання вище в чатіку сьогодні 😭
-
Доброго вечора, недавно в додаток дія добавили змогу витягу дипломів, чи можна вткористати цей витяг при подачі на SWO? Чи треба тільки самому перекладати,
-
Я за це вже писав
-
думаю, що закон трактується якось одним способом, просто тут у людей різні погляди щодо цього, тепер ось я думаю, що, мабуть, доведеться дзвонити таки в ircc(((
-
Погоджуюся, думаю, що дата 21 вересня написана не для того щоб її ігнорувати. Однак зважаючи на те, що Марія подалася до 31го то скоріше за все їй або подовжать перміт, або в гіршому випадку, дадуть з тими ж датами
-
тому що це fraud при підписанні контракту, якщо дійсно обмежує тривалість. в контракті я підтверджую, що маю право на роботу в Канаді на всю тривалість контракту
22 Jan 2023, 05:40
143283/230204
4 minutes ago