Імміграція до Манітоби
-
Можна. Роздруковувати витяг і перекласти. Вони аналогічні до витягів із ЄДЕБО t.me/uccmb/173880?single
-
Оцінка освіти для провінційної програми, non-EE, не потрібно. Так, атестати ви мали вказати у розділі education. Відео #3
-
Сотні людей подають без додатку, бо втрачений. Написати листа пояснення і надіятися, що офіцер це прийме. Витяг із Дії ідентичний до ЄДЕБО.
-
Вказувати за останні 10 років. Це чітко пише. Якщо IRCC захоче, то дасть додатковий запит.
-
Там є інформація про додаток?
-
Ні, грузите там, де історія роботи для чоловіка. Job offer вкладка для вас, як головного апліканта
-
Дякую щиро!
-
А мене вчора переконували (2 людей), що довідка про несумісність з Дії, то не варіант, бо треба її ще в Консульство відправляти. @western9 посміхнулися? Гарного дня!
-
А за Яким номером телефонувати?
-
Curriculum vitae це що???
-
Curriculum vitae, resume
-
Що таке CVs?
-
З фокусом на education, потрібно розписати освіту, спеціалізацію, назву магістерської роботи, керівника тощо (як приклад).
-
Це дуже детальне резюме.
-
The curriculum vitae, also known as a CV or vita, is a comprehensive statement of your educational background, teaching, and research experience. It is the standard representation of credentials within academia.
-
Нужны люди на удалённый заработок ! 18+ Заработок возможен с любых устройств От 175$ в день Пишите + в ЛС
-
@Daria_Dorofeevaaa, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброе утро уважаемые участники и группы! 😊 Подскажите пожалуйста в 2х вопросах: 1. В 6 мес работы входит ли испытательный срок 3 месяца или 6 мес надо отсчитать после испытательного срока. 2. Если не хватает немного баллов до 60, каким способом можно себе увеличить? Буду очень благодарна за ответы.
-
Доброго ранку шановні учасники групи! 😊 Підкажіть будь ласка у 2х питаннях: 1. У 6 місяців роботи входить випробувальний термін 3 місяці або 6 місяців треба відрахувати після випробувального терміну. 2. Якщо не вистачає трохи балів до 60, як можна собі збільшити? Буду дуже вдячна за відповіді.
-
Випробувальний теж входить, якщо ви весь цей час фултайм були Здавайте краще мову або набирайте робочий стаж, щоб підвищити бали
22 Jan 2023, 05:40
143363/230699
15 minutes ago