Імміграція до Манітоби
-
Та в мене всі необхідні рахунки є. А похід в банк не гарантує, що там сидітиме розумніший за саппорт
-
В мене виникло питання в аплікації в розділі про активи. Там є поле де можна вказати нерухомість. Пошукала по пошуку, нічого не знайшла. Тож маю питання. Я володію квартирою, технічно. Оцінки офіційної не маю але зробити в принципі не є проблемою також. Остання оцінка має давність 3 роки, не впевнена що вона актуальна досі і чи варто її подавати чи краще зробити свіжу.
-
Отже, від початку я все вірно знав, поки той чудо-індус з банку не навів смуту 😁
-
Дякуємо Вам і цій групі ,що Ви є!!!
-
Не буду казати прізвище Пані , тому що її візитка є у руках майже кожного українця, кому вона робить ПР за великі гроші.
-
Дякую за допомогу. Скажіть будь ласка, якщо я не вважаю цю квартиру settlement funds, можу її не подавати в інформацію на провінційному етапі? Чи краще подати? Чи не подавати але написати листа з поясненнями потім що квартиру маю, теоретично вона є активом, але ...далі текст
-
Скажіть будь ласка чи з української роботи Employment verification letter як має виглядати приклад??? І чи можна зразу англійською якщо це середня школа України.
-
саме так і праціює. тому що навіть коли я підключала додому інтернет в 1 і тій же компанії але в різних точках в мене запросили абсолютно різну інформацію та умови були різні також. Приклад - нам треба ваш сін номер та 500 доларів депозиту який ми повернемо через 6 міс якщо не буде боргів. Наступний день, інша торгова точка - вітаємо, підпишіть ось тут, нічого не треба ні сіну ні 500 баксів, завтра прийде хлопець все підключить
-
Якщо плануєте декларувати нерухомості як settlement funds, то це трохи complicated. Для цього потрібно зробити свіжу оцінку, перекласти експертний висновок і все це завантажити. Це буде залежати виключно від офіцера враховувати чи ні ваш актив як settlement funds. Можуть і не врахувати
-