Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка чи з української роботи Employment verification letter як має виглядати приклад??? І чи можна зразу англійською якщо це середня школа України.
-
саме так і праціює. тому що навіть коли я підключала додому інтернет в 1 і тій же компанії але в різних точках в мене запросили абсолютно різну інформацію та умови були різні також. Приклад - нам треба ваш сін номер та 500 доларів депозиту який ми повернемо через 6 міс якщо не буде боргів. Наступний день, інша торгова точка - вітаємо, підпишіть ось тут, нічого не треба ні сіну ні 500 баксів, завтра прийде хлопець все підключить
-
Якщо плануєте декларувати нерухомості як settlement funds, то це трохи complicated. Для цього потрібно зробити свіжу оцінку, перекласти експертний висновок і все це завантажити. Це буде залежати виключно від офіцера враховувати чи ні ваш актив як settlement funds. Можуть і не врахувати
-
-
Пишу в Приват
-
Я про нерухомість не розумію чи можна вказати що є власність будинок на Україні, виписка real estate перекладена
-
Скажіть будь ласка може хтось знає чи впливають грошові допомоги такі як дитячі,кліматичні і частина повернення за оренду житла на ПР?
-
Добрий день. Я не основний аплікант. Неофіційно працювала у свого чоловіка фопа. Написати резюме і пояснення, що не можу зв'язатися з роботодавцем -не підходить. Чоловік може написати, що я на нього працювала, але, оскільки він- головний аплікант, то його можуть перевірити на сплату податків за мене. Це також поганий варіант. Чи можу я написати, що волонтерила на нього?
-
А які можуть бути негативні наслідки якщо отримував виплату по безробіттю?