Імміграція до Манітоби
-
-
Пишу в Приват
-
Я про нерухомість не розумію чи можна вказати що є власність будинок на Україні, виписка real estate перекладена
-
Скажіть будь ласка може хтось знає чи впливають грошові допомоги такі як дитячі,кліматичні і частина повернення за оренду житла на ПР?
-
Добрий день. Я не основний аплікант. Неофіційно працювала у свого чоловіка фопа. Написати резюме і пояснення, що не можу зв'язатися з роботодавцем -не підходить. Чоловік може написати, що я на нього працювала, але, оскільки він- головний аплікант, то його можуть перевірити на сплату податків за мене. Це також поганий варіант. Чи можу я написати, що волонтерила на нього?
-
А які можуть бути негативні наслідки якщо отримував виплату по безробіттю?
-
SWM та SWO є економічними програмами імміграції, де заявник демонструє свою здатність фінансово забезпечувати себе та членів своєї сім'ї(якщо подаються з ним). Для цього існує мінімальна необхідна сума. Але по SWM , якщо немає потрібної суми у наявності, офіцер може прийняти діючий робочий контракт та фінансовий стан сім'ї до уваги та буде приймати рішення чи виконує аплікант цей критерій. Саме отримання виплат по безробіттю вказує на те, що аплікант не може забезпечити себе та сім'ю фінансово та потребує фінансової допомоги
-
Бачив вже