Імміграція до Манітоби
-
Ви подались 2 грудня по СВО і не отримали ЛЛА?
-
Я тільки но подзвонила до ircc і дізналася, що вони навіть ще не почали процесити pr картки. Сказали через 47 днів після ecopr, зателефонувати знов 🤪
-
Це був уряд Манітоби. Програму закрили зокрема через те, що постійно звинувачували провінційний уряд у виборківості, расизмі чи дискримінації. Тому не варто у цьому конкретному випадку звинувачувати наших туристів.
-
Банк залишився той самий, кредитки срок вийшов замовив нову, йому чогось першу на рік дали, вона expired
-
Я думаю якщо процес пішов то норм Це ті хто ще не подав
-
Буде SWM, та загальна SWO, з балами.
-
То ще краще зробити, податись по SWO чи по SWM? Бали, гроші , мова , 66 баллів є
-
Да, я переплутав.
-
Це програма SWM, а не SWO. По SWO Ви мали б здати мову і мати короткостроковий контракт
-
Повернення приходить на рахунок, а не на карту, тому все повинно бути ок
-
Так
-
Один з найважливіших критеріїв спецвибірки - мова.. у вас є майже місяць
-
Так До кінця місяця
-
ще менше прав хіба що у білого гетеросексуального мужчини з України 😂
-
Тобто це ошстанній шанс прлйьи через спецвибірку?
-
Найменше прав в Канаді у білого гетеросексуального чоловіка. Всі інші грають «кольорову дудку» коли це їм вигідно. Подивіться на статистику по еміграції в Канаду за останні роки і порівняйти кількість білих з іншими то і буде відповідь про расизм.
-
Не знаю, рік досвіду в Манітобі, і дальше працюю фул тайм, англійська не потрібна для роботи, чекав рік і подав заявку.
-
Звісно, я сюди летів не пересидіти.
-
SWO буде для українців в Канаді недоступне. Там запрошення через стратегічні ініціативи.
-
Вам потрібен ПР?
22 Jan 2023, 05:40
143543/231507
4 minutes ago