Імміграція до Манітоби
-
Нагадувати не треба. Вони все одно вам скажуть очікуйте
-
Залежить від Вашої роботи
-
Якщо все є - подавайте і вас відберуть..
-
Послухайтесь поради - здавайте мову і додайте до аплікації.
-
ніщо не заважало подовжити, оскільки велика кількість тут менше року і залишаються за "бортом". а українська вибірка упродовж кількох місяців була більмом для інших етнічних груп, як звинувачували міністрку у фаворитизмі щодо українців і дискримінації щодо інших.
-
immigratemanitoba.com/2024/04/news-on-ukraine-special-measures-expression-of-interest-draws/
-
Трішки вгору
-
Вибачаюсь, що вийшла новина що більше не буде спецвибірок для українців?
-
Сподіваємося, що остання 25 вибірка буде рекордною за кількістю українців. Ті, хто відтягував здачу мови і не зміг податися через спецвибірку, будуть кусати лікті 🤬🙊
-
Останні спец.вибірки були нереальним спасінням для українців! Набрати 60 балів це не складно Як для свм 830 і більше
-
Я думаю, що закрили спецвибірку через велику кількість аплікантів. У І так 2 роки дали можливість подаватися. Останні 5 вибірок брали всіх, хто набрав 60 кваліфікаційних балів, незважаючи на SWM профіль.
-
Тоді намагайтесь здати англійську до кінця місяця.
-
Це означає, що ваш поточний ворк перміт, діє доки не видадуть новий (до вказаної дати мали б видати). І що треба носити його разом із своїм теперішнім ворк пермітом при влаштуванні на роботу і дотримуватись тих обмежень, які вказані на ньому, до отримання нового дозволу.
-
Вибачаюсь, Щож тепер переїздити з іншої провінції і через пів року подаватись з 718 балами(це вже з мінусованими балами) . Я так розумію така собі ідея 😅
-
Зрозуміло
-
Не знаю. Той 1 день великої ролі грати не буде, але це моя особиста думка.
-
Вибірка переважно проходить на 6-12 годин швидше від офіційної публікації. To be safe, краще податися 28 чи 29 квітня.
-
Так, а коли краще подати EOI. Якщо я подамся у той самий день, як в мене буде один рік стажу (03/04/2023-03/04/2024) чи на наступний, щоб усе правильро заклеймилось
-
Остання вибірка буде 30 квітня. Це означає, що ваш ЕОІ має бути поданий до 29 квітня.
-
А 30 квітня дедлайн це треба податись до 30 квітня? Чи в вибірку попасти в якусь дату до 30-го квітня?
22 Jan 2023, 05:40
143570/231579
3 minutes ago