Імміграція до Манітоби
-
Я ж ще 500 не платила бо не загрузила документи значить мається на увазі повна подача
-
Там написано, що повернуть тим, кому до 1 травня прийде LAA. Нічого про документи не написано.
-
Я думаю, це стосується тих,в кого вп закінчився або на підході, а ті кому ще рік , півтора цей лист не треба. Бо він автоматично приходить всім. Я теж подалась і мені це прийшло., хоча мій вп ще дійсний півтора роки.
-
а як 500 доларів повернуть?
-
Можливо комусь потрібен запис на хелс карту на завтра,напишіть мені,буду відміняти свій запис
-
Правильно. Написано тим хто заповнить і платить 500 доларів тому повернуть. Якщо ви отримали LAA та не сплатили, що будуть повертати
-
Це стосується тих, кому нададуть LAA.
-
не потрібно писати яку заяву?
-
Повертають тим способом Яким платили - дебіт кредит
-
Так
-
Тобто по SWO вже не можна буде подаватися після 30 April? Тільки SWM ?
-
Доброго дня,хто може скинути відіо як завоювати на провінціонну програму,запит зацікавленості EOL,Щоб не здавати тест? Дякую.
-
1 (888) 242-2100
-
Звичайно, сумно, що не продовжили спецвибірку до літа. Принаймі такі кулуарні розмови відбувалися, але я так розумію, що щось десь не сталося, як думалося. Якщо врахувати, що SWM вибірки зараз мають додаткові критерії, то час очікування тільки щоб бути вибраним розтягнеться на 6-12 місяців. Крім того, SWO вибірки для більшості українців у Манітобі поки можуть бути не доступні, адже у тих вибірках тільки апліканти, які подаються через стратегічні ініціативи (типу exploratory visit, etc.) та мають активний профіль Express Entry.
-
Так,коли я заповнюю воно не пускає далі, може у вас є посилання?
-
t.me/uccmb/153065
-
#document
-
Не можу знайти посилання на чекліст с документами, в закріплених теж немає, може хто небуть скинути?
-
Відео 1, але у відео із тестом. Просто вказуєте, що ви не здали мову і там дальше відповідаєте на запитання. Якщо ваш TEER 0-3, то після верифікації професії система вас пропустить дальше.
-
Так, тільки SWM та тільки ongoing employment
22 Jan 2023, 05:40
143606/232098
4 minutes ago