Імміграція до Манітоби
-
Це стосується тих, кому нададуть LAA.
-
не потрібно писати яку заяву?
-
Повертають тим способом Яким платили - дебіт кредит
-
Так
-
Тобто по SWO вже не можна буде подаватися після 30 April? Тільки SWM ?
-
Доброго дня,хто може скинути відіо як завоювати на провінціонну програму,запит зацікавленості EOL,Щоб не здавати тест? Дякую.
-
1 (888) 242-2100
-
Звичайно, сумно, що не продовжили спецвибірку до літа. Принаймі такі кулуарні розмови відбувалися, але я так розумію, що щось десь не сталося, як думалося. Якщо врахувати, що SWM вибірки зараз мають додаткові критерії, то час очікування тільки щоб бути вибраним розтягнеться на 6-12 місяців. Крім того, SWO вибірки для більшості українців у Манітобі поки можуть бути не доступні, адже у тих вибірках тільки апліканти, які подаються через стратегічні ініціативи (типу exploratory visit, etc.) та мають активний профіль Express Entry.
-
Так,коли я заповнюю воно не пускає далі, може у вас є посилання?
-
t.me/uccmb/153065
-
#document
-
Не можу знайти посилання на чекліст с документами, в закріплених теж немає, може хто небуть скинути?
-
Відео 1, але у відео із тестом. Просто вказуєте, що ви не здали мову і там дальше відповідаєте на запитання. Якщо ваш TEER 0-3, то після верифікації професії система вас пропустить дальше.
-
Так, тільки SWM та тільки ongoing employment
-
Тобто після цих новин краще за все працювати постійно на одній роботі? Попередній досвід вже не працює?(
-
Країна резидентства - Канада стоїть?
-
Для федерального етапу t.me/uccmb/110345
-
Значить ви не уважно щось робите. Скидайте скрин тут поможуть.
-
Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
143612/232098
15 minutes ago