Імміграція до Манітоби
-
Не можу знайти посилання на чекліст с документами, в закріплених теж немає, може хто небуть скинути?
-
Відео 1, але у відео із тестом. Просто вказуєте, що ви не здали мову і там дальше відповідаєте на запитання. Якщо ваш TEER 0-3, то після верифікації професії система вас пропустить дальше.
-
Так, тільки SWM та тільки ongoing employment
-
Тобто після цих новин краще за все працювати постійно на одній роботі? Попередній досвід вже не працює?(
-
Країна резидентства - Канада стоїть?
-
Для федерального етапу t.me/uccmb/110345
-
Значить ви не уважно щось робите. Скидайте скрин тут поможуть.
-
Українці, які подали аплікації під час заходів CUAET та вказали, що вони мають намір працювати в Канаді, будуть і надалі отримувати дозвіл на роботу, коли прибудуть до Канади. Таке повідомлення від IRCC було надіслане провінційним урядам. Однак, інші програми підтримки згортаються. Тож, якщо ви збираєтеся прибути до Канади, добре вивчіть умови провінції, куди ви їдете. Наприклад, в Онтаріо, тимчасовому резиденту неможливо отримати картку медичного страхування без роботи, на якій треба відпрацювати мінімум 6 місяців. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Дякую
-
Дякую ❤️
-
Друзі, як ви читаєте новини? Чітко пише, що остання спецвибірка відбудеться 30 квітня.
-
t.me/uccmb/146058
-
Доброго дня, якщо зараз подаватися по SWO,можна встигнути,чи вже пізно?
-
То якщо все добре здаю мову ось ось контракт неповний, гроші є і експрес ентрі акку нема я зе буду спроможний отримати якщо складу ЕОІ 20 квітня наприклад? (виходить 64 бали)
-
До 30 квітня діють умови для українців
-
На сьогодні чисті SWO вибірки для тих, хто йде через Strategic Recruitment Initiative. Українці у Манітобі до таких не відносяться. Стратегічна ініціатива дає 20 балів для зв'язку із провінцією. І бали там досить високі.
-
Тобто це означає що я не встигну податись на СВО до кінця квітня як то було місяць назад, бо тепер вже додали ці упови про експрес ентрі, це від сьогодні працює чи буде працювати з травня ця умова?
-
Тупе запитання, але як ви дістались до людини? Я там слухаю , натискаю і в кінці кажуть у нас велика завантаженість і не можемо відповісти 😂
-
Дякую) спробую )) бо мені просто скидали)
-
Вони ставлять на холд і треба почекати трохи. Я чекала всього 5 хвилин і відповів агент. Тільки треба обов’язково уважно слухати підказки до кінця, щоб потрапити до людини.
22 Jan 2023, 05:40
143623/233450
2 minutes ago