Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Маємо важливе повідомлення для всіх українців 🇺🇦 Приєднуйтеся до нашої спільноти: t.me/+nkyEie5w13pkZTYy
-
Так а чого не виберуть за рік? Бо інші виконують спецумови? Ок. А бал ніяк не впливає на вибір без дод умов?
-
Дякую 🙏🏻
-
Так
-
Скажі будь ласка переклади роблять тількі офіційні бюро в Україні? А коли людина перекладач і печаті не має, можливо що така людина перекласти документ і поставте свій афідавіт, клятву перекладача? Чи порадьте хто перекладає в Україні не за всі гроші миру.
-
Я сама йшла по свм, хочу встигнути помогти батькам податись по сво, я правильно розумію, якщо відпрацював 6 місяців фултайм, потім звільнився і зараз працюєш на новій роботі але ще немає 6 місяців, але 60 балів є, гроші і мова теж, можна йти по сво?
-
мені здається (знаю, що потрібно хреститися), що мене хочуть скоротити на роботі, якщо скоротять зараз під час подачі на номінацію та очікування номінації (у мене спецвибірка) і подамся на допомогу, то це погано вплине на номінацію? потрібно швидше знайти роботу? Прошу вибачення,що не по темi питання
-
Зараз без спец. умови навіть з 100500 бл. наскільки я розумію не вийде.
-
А залишається для українців 4 CLB, чи тепер буде 5?