Імміграція до Манітоби
-
мені здається (знаю, що потрібно хреститися), що мене хочуть скоротити на роботі, якщо скоротять зараз під час подачі на номінацію та очікування номінації (у мене спецвибірка) і подамся на допомогу, то це погано вплине на номінацію? потрібно швидше знайти роботу? Прошу вибачення,що не по темi питання
-
Зараз без спец. умови навіть з 100500 бл. наскільки я розумію не вийде.
-
А залишається для українців 4 CLB, чи тепер буде 5?
-
За SWO податись нереально з Канади. Фактично, SWO дає пріоритет тільки тим, хто має запрошення від MPNP за ініціативою Стратегічні Ініціативи. Дивіться на деталі вибірок за SWO та кількість балів. Проходять тільки ті, хто має Letter of Invitation under Strategic Initiatives або активні профілі Express Entry. immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Моє розуміння ситуації
-
Просто намагаюсь зрозуміти що відбувається) взагалі збирались йти за swm, але чоловіку не вистачає балів. То якщо я допрацюю свої пів року, продовжу працювати, наберу свої 100500 балів (а якщо тір 3 то і без мови можна) то все одно буду чекати 100 років на пул eia?
-
Чекати так довго, що у всіх можуть візи/WP стати недійсними вже у той момент коли черга ваша підійде .
-
Як і в Альберті , і зупинили вже в лютому, бо вибрали їх
-
Ок. Спецумови додають окремі бали? Чи вони вищі ніж 500 за роботу?