Імміграція до Манітоби
-
Просто намагаюсь зрозуміти що відбувається) взагалі збирались йти за swm, але чоловіку не вистачає балів. То якщо я допрацюю свої пів року, продовжу працювати, наберу свої 100500 балів (а якщо тір 3 то і без мови можна) то все одно буду чекати 100 років на пул eia?
-
Чекати так довго, що у всіх можуть візи/WP стати недійсними вже у той момент коли черга ваша підійде .
-
Ви вибірки дивіться, а не умови. Там є всі деталі, бали, кількість кандидатів та кого відібрали
-
ну то добре чекайте
-
А де таке пишуть, На офіційному сайті пишуть , що можна через work experience 🤔 immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/
-
Так, вибирають кандидатів, які мають шанс краще інтегруватись у Манітобі. Конкуренція.
-
ніяких балів не додають, але дозволяють потрапити у вибірку.
-
5 жовтня
-
Як і в Альберті , і зупинили вже в лютому, бо вибрали їх
-
Коли була останя вибірка по SWM без доп умов?
-
Ок. Спецумови додають окремі бали? Чи вони вищі ніж 500 за роботу?
-
Для спецвибірки у людей мінімум 10к у збереженнях є) вони певно досить стабільні
-
Загальна квота для Манітоби 9500 номінацій на 2024 рік
-
А квот що нема ?
-
Що відновиться? Нічого не припинялося. Звичайна програма імміграції і далі є. Просто звичайна програма імміграції - це конкуренція серед тисяч кандидатів в пулі ЕОІ.
-
Тобто зараз вибірки йдуть по SWM, основані тільки на балах і всі кто їх набирають смогуть отримати номінацію? Чи може є дата коли вона відновиться? Чи може нічого не відомо і можливо що програма буде прикрита?
-
Але ж вибір спочатку за балами? Чи спочатку спецумови+бал?
-
Пул динамічний. Завжди є ризик, що перед вами будуть кращі кандидати з більшою кількістю балів
-
Ну ось писали що розглядають з економічної точки зору І ти на ЕІ показуєш себе не стабільним
-
добрий вечір, у мене питання. Я зараз закінчую бакалавр в Україні і диплом отримаю десь у травні-червні. Як ви думаєте, можна буде вказати зараз по SWO що диплом у мене є, щоб набрати 60 балів. Англійська сдано, тільки диплом залишився. @western9
22 Jan 2023, 05:40
143890/230163
about a minute ago