Імміграція до Манітоби
-
Тобто зараз вибірки йдуть по SWM, основані тільки на балах і всі кто їх набирають смогуть отримати номінацію? Чи може є дата коли вона відновиться? Чи може нічого не відомо і можливо що програма буде прикрита?
-
Але ж вибір спочатку за балами? Чи спочатку спецумови+бал?
-
Пул динамічний. Завжди є ризик, що перед вами будуть кращі кандидати з більшою кількістю балів
-
Ну ось писали що розглядають з економічної точки зору І ти на ЕІ показуєш себе не стабільним
-
добрий вечір, у мене питання. Я зараз закінчую бакалавр в Україні і диплом отримаю десь у травні-червні. Як ви думаєте, можна буде вказати зараз по SWO що диплом у мене є, щоб набрати 60 балів. Англійська сдано, тільки диплом залишився. @western9
-
Питання: той хто буде подаватися після квітня, будуть такі ж умови як зараз? Я маю на увазі йдуть по программі СВО та СВМ ?
-
Так
-
А якщо мій чоловік ( не українець) вже подався на SWM, але ще не був вибраний, чи можу я зараз податися на спецвибірку до 30 числа без скасування його заявки? Чи можна тільки одну заявку на сімʼю?
-
Так, там пише 6 consecutive months for one employer
-
Так іммігрували до 2022 року.
-
Хотів запитати. Чи по програмі SWO досвід роботи 6 місяців має бути безперервний???
-
А ще вже потрібно бути Нео, тим самим "обраним"
-
Оце так новина, тепер мені ще більше шкода людей які сиділи і думали що скоро щось придумають спеціально для українців). І все таки придумали…))
-
Система автоматично все оцінює і вибирає за більшою кількістю балів і додатковими умовами, якщо є
-
Це ж пул, як вони оцінюють без додаткової інфи? Згодна, що коли розглядають справу, то вже так, дивляться хто ти і що ти робиш
-
На всіх, в тому числі і ЕЕ та бізнес імміграція
-
Ні, потрібно EE + invitation
-
Казали, що не скасують 31 березня. Скасували 30 квітня 😁
-
9500квота на 2024 рік. Як раз на тих кто завершив навчання тут, та кто має родичів, чи я помиляюсь, як вважаєте?
-
Тобто через Express Entry можна ще буде податися по SWO? А що таке job seeker validation code🧐?
22 Jan 2023, 05:40
143905/233497
4 minutes ago