Імміграція до Манітоби
-
А ні, перепрошую. У мене ось так 14 місяців, 9 та 12. не вистачає одного місяця до 3 років. Без місяця я не можу 3 роки заклеймити?
-
Друг може підтримувати тільки одну сім'ю одночасно аж до отримання ними ПР.
-
Будь ласка, прошу ще поради. Чи Може одна людина рекомендувати як друг дві аплікації. Це дійсно друг і усе можна довести документами і т.д.
-
Ха дякую
-
Це федеральна програма , там один етап
-
Навпаки, пишіть. Ви покажете щотге байдики били. Підтверджувати її не треба. Вкажіть, що за неї бали не клеймили
-
Гуманітарна програма дає пр якщо схвалена, коли подашся на пр отримуєш аор
-
А який зв'язок гуманітарної програми та федерального етапу і ворк перміту?
-
Навіть через рік? Слів немає - одні емоції
-
Так, не отримувала. То тоді не писати?вибачие, але я трохи не розумію 😅
-
1/2. Як зустріти динозавра на вулиці
-
Таке питання виникло якщо подаватися по гуманітарній програмі, до тих пір поки її не схвалять і ти не подаєш на федеральний і отримуєш aor ти ніяк не зможеш продовжити ворк перміт?
-
Ви ж не отримували бали за неї
-
Наскільки зараз або через рік отримати номінацію через SWM скажімо з 800 бл. без спец. умови? Навіть якщо чисто теоретично.
-
Якщо є 60 балів
-
А якщо відпрацював рік і місяць на фулл тайм в Канаді і тиждень тому змінив роботу то чи можу податися по спецвибірці?
-
А якщо була робота сезонна, на 4 місяці, і ще була неофіційна, і довідку з ОК-5 я не зможу взяти? То писати пояснення?
-
П. Wes, якщо CUAET закрили , мій чоловік чекав на візу більше року і так не тримав , я з дітьми в Канаді . Який у нас вихід , подаватися на PR і включати чоловіка ? І на вашу думку , чому деякі українці так не отримали візи , а просто тиша.
-
Краще всю. Включаючи та, за яку клеймили бали
-
Якщо подаватися на пр через гуманітарну людина отримує AOR як при подачі на пр через провінційні програми?
22 Jan 2023, 05:40
144199/231406
13 minutes ago