Імміграція до Манітоби
-
А якщо відпрацював рік і місяць на фулл тайм в Канаді і тиждень тому змінив роботу то чи можу податися по спецвибірці?
-
А якщо була робота сезонна, на 4 місяці, і ще була неофіційна, і довідку з ОК-5 я не зможу взяти? То писати пояснення?
-
П. Wes, якщо CUAET закрили , мій чоловік чекав на візу більше року і так не тримав , я з дітьми в Канаді . Який у нас вихід , подаватися на PR і включати чоловіка ? І на вашу думку , чому деякі українці так не отримали візи , а просто тиша.
-
Краще всю. Включаючи та, за яку клеймили бали
-
Якщо подаватися на пр через гуманітарну людина отримує AOR як при подачі на пр через провінційні програми?
-
Читав, брєд написаний я вважаю, і ми народ самі роздуваємо проблему. Не бачу нічого катастрофічного з цього. Як була вибірка з кращими балами так і залишилась
-
Без поняття. Хіба з IRCC контактуйте
-
Ви краще почитайте , бо сьогодні по колу вже все це десятий раз.
-
У мене рівно пів року буде 30 квітня. Але, судячи з останніх новин, краще встигнути податися до квітня. Чи я помиляюсь?
-
Гарне питання, послухаю
-
SWM не закривається
-
Так
-
Дочекайтесь і подавайте - нема куди поспішати
-
Дякую🙌🏾 і останнє питання, вказати це в листі пояснювальному?
-
Подавайте, звісно. Тільки порахуйте уважно
-
Чи можна податися на EOI якщо 6 місяців досвіду в Канаді буде лише через 4 дні?
-
Так) маю 32 роки. Можу підтвердити рік в Канаді і 3 роки роботи в Польщі. Рівень освіти спеціаліст. Англійська буду здава ти за тиждень ( мінімум 4 наберу) . Тобто 60 балів набираю точно) освіту наскільки я зрозумів через wes підтверджувати не потрібно.
-
Ніхто не знає, що буде через рік.
-
Ці вибірки стали не регулярні та з умовами.
-
То краще не ризикувати, чи все ж таки можна за 5 днів до 6 відпрацьованих місяців податися. Як вважаєте?
22 Jan 2023, 05:40
144214/235131
about an hour ago