Імміграція до Манітоби
-
Я не знаю як це буде розцінено. Може хтось ще прокоментує
-
Потрібно, щоб було +30 годин на тиждень і лист від роботодавця з фразою, що людина працює фул тайм. Наразі, так зараз і є.
-
Але оплачуються 500 після загрузки документів правильно?
-
Ніт. Тільки подати EOI
-
Скажіть це виходить все таки документи до 25 теж потрібно загрузити?
-
Якщо не помиляюсь, то їхати з Канади не можна по H&C під час процесу. То не є програма.
-
Що взагалі означає номінаційна вони це довго розглядають вроді пів року то вони мають на увазі може вже все подати до кінця квітня.
-
Так, їх просто відібрали за SWO, але вони подавались за SWM
-
Треба повідомляти, якщо відбулись зміни у сімейному статусі.
-
Скажіть будь ласка, чи вірно я зрозуміла з відео що в блоці про роботу на провінційному етапі треба вказати лише роки/місяці коли ти працював за останні 5 років, а пробіли на "безробітня" вже треба буде вказувати на федеральному етапі? Чи все таки в розділі документів додавати лист пояснення цих самих пробілів?
-
Тобто я правильно розумію, що вони пішли через SWO , з англійською і 60 балами, та й отримали LAA? Дякую
-
Цікаво, а прикордонники в системі бачать, що статус діючого WP змінено ? якщо просто не показувати цей лист (як радили трішки раніше в чаті, так як це просто лист який надсилать автоматично) 🤔
-
У мене 59( але коли перездам англійську, то буде 60
-
Зрозумів )ну туди так,я думав ще десь треба міняти для провінції
-
Я мав на увазі федеральний етап та веб форму
-
Так і є. треба мати тест з мови мінімум 4 і 60 балів за self-assessment
-
Мій друг не здав мови і не дали йому ЛЛА
-
А куди їх під грузити?в кабінет вже нема такого пункту він був коли ще не було номінації,а зараз вже такого не ма
-
Мені здається вони вибирають хто мову здав
-
Чоловік без англійської не попадає у спецвибірку
22 Jan 2023, 05:40
144311/230259
4 minutes ago