Імміграція до Манітоби
-
Треба до платної консультації міграційного офіцера на рахунок продовження номінації, тому що SWM відмінили))
-
Скоро буде подовження еміграційного офіцера 🌚
-
Доброго вечора, тут є в чаті ті хто переїхав до манітоби з інших провінцій?
-
Вам не вистачає 6 місяців, щоб податись на фед етап?
-
Шо несеться 🙈 "продовження номінацій", "консультація еміграційного офіцера". Страшно, очєнь страшно. Ми не знаєм шо єто такоє, єслі б ми зналі шо это такоє 😀
-
Це якщо не подався на федеральний протягом 180 днів
-
CLB 4 minimum - залишається, чи ні? Після 30 квітня
-
В плані продовження сертифікату😄😄😄
-
Dmytro вітаю ! Підскажить будь ласка має сенс зараз подаватись по сво до 30 квітня так як в нас немає 12000 а менше, так бали усі набираю, 63 всього 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Що таке продовження номінації? Це щось новеньке ))
-
Українські ЗМІ видадуть пачку статей на тему - Канада відсилає всіх ухилянтів додому! В аеропорту перед вильотом змушують проходити через коридор "ганьби", як Серсею з гри престолів. P.S: вибачте за оффтоп. Вирішила трохи розрядити)
-
Низький бал, останні вибірки тільки по relatives
-
Чому?
-
Чи правильно я розумію, що якщо подаватись по SWM то тепер можна не встигнути отримати PR протягом трьох років поки буде діяти Work Permit?
-
Це буде сенсаційна сенсація. Спілберг зніме документалку потім
-
Канадський Марк та Мароканський Cad, вже готують відео з новими заголовками.
-
Тільки якщо довідка з дії завірена Трюдо
-
Дуже дякую за пораду, це і справді реально. Тепер залишилось тільки вивчити французьку на рівні В1 за рік😁
-
І одному богові відомо чи продовжать ворк перміт якщо ти зареєструвався і чекаєш на номінацію/вибірку
-
Я думаю треба реально оцінювати свої шанси і вже починати розглядати програми імміграції по іншим провінціям
22 Jan 2023, 05:40
144413/229779
less than a minute ago