Імміграція до Манітоби
-
Якщо набираєш 60 балів, здана мова, є гроші, але немає друзів або родичів, подаєшся по SWM до 30 квітня, то мають відібрати по SWO , я правильно розумію? Але це ж напевно не швидко відбуваються? Чи всі автоматично потрапляють по SWO?
-
Це будь яка довідка з місця роботи.
-
Підкажіть будь ласка , в програмі SWO в пʼятому пулі можна додати бали , робота півроку 12 балів та друзі в Канаді 10 балів ?
-
там де треба заповнювати інформацію про Job offer в Adaptability, що вибрати в графі 'type', якщо я працюю в ресторані: permanent, casual чи term? в мене немає контракту там, просто лист від работодавця, що я працюю фултайм
-
Якщо по SWM, то можете будь-яку суму вказати, яку зможете зберегти на рахунку до отримання PR.
-
Таке саме чув від китайця з роботи, в нього вже 8 місяць очікування пішов
-
Вище прочитала про кошти , якщо подаватися по SWM , то яку суму вказали на початку подачі , така ж сума, головне не менше , має бути аж до отримання ПР? Чи правильно я зрозуміла ? Чи для федерального етапу це вже не важливо ?
-
Ви через сайт записувались на здачу біометричних данних?
-
Індус в мене на роботі розповідав що вони місяць тому ходили на мітинг з приводу відсутності вибірок по SWM, міністр имігарції Манітоби сказав що дуже багато людей і вони не встигають, казав місяця через 4 налагодиться.
-
Ні там йде щось одне
-
Щось одне
-
Нікого не перекидають, лише вибирають під час спецвибірки. Але вона були ще тільки одна.
-
Це тільки зараз, коли є спецвибірка для українців.
-
Скажіть будь ласка, тобто нормально висилати доки для СВМ, а говермент вже самі потім тебе перекидають на СВО якщо по балам проходиш? Тобто немає різниці через яку вибірку йти СВМ чи СВО, як вони ж самі вирішують? Чи все ж легше через СВО?
-
Ви нащо запитували, якщо вас відповідь не влаштовує? )
-
Ок , дякую
-
20+5 за останнє тільки може бути.
-
Лише останній пункт
-
В програмі SWO в пʼятому пункті написано що максимальний бал 25 то виходить що можна додавати бали
-
Має бути зв'язок за яким подаватися.
22 Jan 2023, 05:40
144453/229748
31 minutes ago