Імміграція до Манітоби
-
@sofia12354543, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
ТРЕБУЮТЬСЯ СОТРУДНИКИ С РАЗНЫХ ГОРОДОВ РФ. РАБОТА ЛЕГАЛЬНАЯ НИЧЕГО ЗАПРЕЩЕНОГО НЕТУ, РАБОТАТЬ МОЖНО С 16 ЛЕТ. ЗАПРБОТОК ХОРОШИЙ, ВЫДАЕМ СРАЗУ ПОСЛЕ ВЫПОЛНЕННОЙ РАБОТЫ. КОМУ НУЖНА ПОДРАБОТКА ПИШИТЕ В ЛС, УТОЧНЯЙТЕ СВОЙ ГОРОД.
-
@smlnkv_alex хоче кікнути @Alekseirabotak з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@smlnkv_alex хоче кікнути @flMnuGUFOR з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Здравствуйте, набираю людей в тиму (криптовалюта) Свободный график👌 Если интересует подробная информация в личные сообщения
-
Комусь вже вернули шось з моменту подачі з лютого?
-
Скільки часу вертається такс ретурн? Вони довго вертають?
-
Якщо є далекі родичі і вони згодні мене підтримати. Але вони також хочуть підтримати і своїх батьків по іншій програмі. Вони можуть одночасно підтримувати і мене і своїх батьків чи тільки когось одного?
-
Задавала аналогічне питання. Мені пояснили, що ні. Одна людина може підтримати одну родину
-
Доброго дня всім! Допоможіть знайти житло на тривалий термін. Моя дружина Наталія з сином Марком приїжджають 10 квітня до Брендона. Зараз перебувають у Вінніпезі, робимо документи. З України (ми з Одеси) виїхали 8 березня під звуки сирени. Сподіваємося знайти тут спокійне, щасливе життя у безпеці. Чоловік і старший син, в Україні. Ми доброзичливі, товариські та відповідальні. Дружина вихователь, планує у цьому напрямі тут працювати (авжеж не одразу). Будемо раді підказкам щодо оренди маленької квартири для нас у Брендоні та покупки машини. Бажаємо всім чудового дня та вітаємо зі святами!
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка чи може чоловік подавати заявку на номінацію якщо дружина зараз фізично за кордоном?
-
Це дуже тонкий юмор 👍🏼 Я сміюсь, не перестаючи 🤣 Але це не дає відповіді на моє питання стосовно термінів отримання номінації, якщо є високий бал у EOI.
-
Кредитні картки не рахуємо.
-
Language calculator на сайті MPNP
-
Тільки повний рік?
-
Також цікаво
-
Ні, це не рахується
-
Мені громадянство не дали відразу(