Імміграція до Манітоби
-
Я не в Манітобі. Можливо, у вас простіше. Я не в курсі які треба документи
-
Там всі роблять все по троху, навіть власниця, і перерва 15 хв, плюс за межі ресторану виходити не можна, тож навіть посада самої роботи не змінить, заклад невеликий, але власник погоджується співпрацювать на подачу на pr. Є такі що як почують про це , то відразу до побачення
-
Тут була інфа, що потрібно працювати далі в напрямку того ж NOC, можна на вищій посаді.
-
Привіт хтось йде сьогодні в Palomino club?
-
Слухала вебінар міграційного консультанта, де говорилося, що якщо подав заявку, то є можливість продовжити перебування, але не пам‘ятаю подробиць
-
Скажіть будь ласка, якщо відпрацював на роботодавця певну кількість місяців, подався на провінційну, потім , як я зрозуміла, можна працювать на іншого роботодавця, але питання - чи обов‘язково на тій такій самій посаді. Почала працювать в ресторані, але не знаю скільки там витримаю.
-
Привіт,нас четверо,донька з зятем,я і онук.Нас в двох готелях поселяли в двохмісні номери (донька з зятем в одному номері,а я з онуком в іншому).
-
2тижні точно не буде. Подивіться для прикладу "express entry timeline". І ви зрозумієте як довго фередали зараз після ковіду опрацьовують справи. В них довжелезний беклог. До ковіду було в середньому 6 місяців по експрес ентрі та біля року по провінційним програмам
-
Доброго дня, спільното! Чи може хтось назвати приблизні строки розгляду справи? Припустимо, я маю 60 балів, розгляд провінції 2-3 місяці, скільки може тривати розгляд на федеральному рівні? Бо ходять чутки, що весь процес може зайняти до двох років. Але є й висловлювання, що 2 тиждні. То де правда? Дякую за відповідь
-
I don’t ask you to do research for me.. I asked if you know the link or name if the department who recognise.. Let me know i will search myself
-
Доброго дня , тільки но збираюсь за кордон . В банк ще не телефонувала , вирішила в групі запитати Скажіть : чи приймають наші картки для оплати аренди житла ( укрсоцбанк ,Приватбанк ) чи треба по приїзду робити картки країни в яку виізджаєщ ? Дуже дякую за відповідь 🙏