Імміграція до Манітоби
-
English Self assessed score я поставила такий як мені по калькулятору порахувало слб а не по overall. 7775. Overall 7 але слб по калькулятору 5. Рахувала по 5 а не по 7. Навіть якщо помилилась можливо це не так жахливо бо я ж дала їм мій сертифікат Я ж занизила бал а не завищила
-
Ну тоді NL, якщо знаходите фултайм роботу і маєте довгостроковий контракт. Тоді можна подаватися, але там є також умови прожити вроді 2 роки у тій провінції.
-
Ви маєте на увазі Саскачеван чи Ньюфаундленд?
-
Відсутність досвіду у Манітобі 😁🤷🏼♂️
-
Ще одне питання прошу Є можливі перейти на нічну зміну Буде друга зп Попередній кортракт був тимчасовий на рік + як maternity leave. Подавалась на номінацію за ним. Ця нова позиція 0,4 permanent +0,2 indefinite term І там і там в мене 30+ годин в тиждень Чи можна мені переходити? Чи краще залишити як є? Чи треба інформувати мпнп якщо буду переходити? Дякую
-
Підскажіть, якщо подавалися по СВО але дали номінацію СВМ чомусь, зараз звільнитися треба, яка процедура кому що надо написати. На федеральному рівні
-
Добрий день. WES. Що робити мені з мамою. Їй під 70. По якій програмі її подавати на ПР? Знаю що тесту з мови не треба. Підскажіть будь ласка
-
Повідомляти IRCC та MPNP. Просто звільнилися - це не дуже добре, маєте пояснити чому. Нова робота чи лейофф.
-
Так мені треба звільнитися , і йти на контракт на другу працю
-
Якщо ви вже отримали номінацію - не треба звільнятись. Провінція вже підтвердила, що ви відповідаєте вимогам програми
-
Номінацію
-
Номінацію чи LAA? Який зв'язок між федеральний етап з провінційними програмами?
-
Усім привіт Може хтось підказати який лист потрібно від роботодавця по оверсіс програмі?
-
IRCC перевіряє чи аплікант відповідає вимогам skilled Workers програми та чи MPNP правильно видало номінацію. IRCC може відмовити, якщо щось порушено. Аплікант, який йде через skilled workers, повинен працювати.
-
Ну звільнятись після отримання номінації щоб відповідати умовам номінації (як я зрозумів спочатку) - така собі ідея.. ))
-
Чому не треба? Хіба вона працює у TEER 0-3. Мама також має відповідати вимогам програм, якщо йде через провінційну програму. Для family reunification - вам потрібно вже мати ПР, тоді можна подати маму.
-
Дякую 🙏
-
IRCC перевіряє чи аплікант відповідає вимогам номінації.
-
Дякую
-
IRCC secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx MPNP immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
22 Jan 2023, 05:40
144621/229721
13 minutes ago