Імміграція до Манітоби
-
Номінацію
-
Номінацію чи LAA? Який зв'язок між федеральний етап з провінційними програмами?
-
Усім привіт Може хтось підказати який лист потрібно від роботодавця по оверсіс програмі?
-
IRCC перевіряє чи аплікант відповідає вимогам skilled Workers програми та чи MPNP правильно видало номінацію. IRCC може відмовити, якщо щось порушено. Аплікант, який йде через skilled workers, повинен працювати.
-
Ну звільнятись після отримання номінації щоб відповідати умовам номінації (як я зрозумів спочатку) - така собі ідея.. ))
-
Чому не треба? Хіба вона працює у TEER 0-3. Мама також має відповідати вимогам програм, якщо йде через провінційну програму. Для family reunification - вам потрібно вже мати ПР, тоді можна подати маму.
-
Дякую 🙏
-
IRCC перевіряє чи аплікант відповідає вимогам номінації.
-
Дякую
-
IRCC secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx MPNP immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Не думаю, що це важливо. Це не зміна посади
-
А куди їм писати? А то там форма вже закрита і нема куди писати
-
Employment verification letter. Якщо ви звільнилися, то також потрібно record of employment
-
Подивіться в закріплених повідомленнях
-
У мене з попередньої роботи все є. Можете приклад листа дати, який потрібен з теперішнього місця роботи? Або текст який там повинен бути?
-
Як написати в Гугл щоб знайти?
-
Є в Інтернет
-
Доброго ранку, п. WES підкажіть , як краще контактувати з MPNP, писати на мейл чи через вебформу. Бо написала вже як 3 тижні тому на емейл і відповіді немає досі. Що порадите , чекати чи ще написати через вебформу?
-
доброго ранку! 6 місяців праці буде 1 травня, чи є шанс податися 30 квітня? чи краще навіть не ризикувати?
-
Усім привіт. Питання стосовно освіти. Хочу податися по спецвибірці і маю диплом спеціаліста. Що я маю вказати і зробити щоб все було ок?
22 Jan 2023, 05:40
144631/232409
about a minute ago