Імміграція до Манітоби
-
😔 Просто ми ж подавали наші дані за останні три роки коли подавались на кліматичні і GST повернення, то думала що можна ввести щось із того бо вони ж по ним нараховували все нам… Дякую за відповідь
-
та вже записався, чекаю...але сумніваюсь в своєму англ)
-
Я це все знаю Там просто декілька різних шляхів отримати цей connection
-
Пробуйте, чому ні.
-
Доброго дня. Маю таке питання. Чоловік відпрацював 10 місяців фул тайм на одного роботодавця. Зараз працює в іншій фірмі менше 6 місяців, але отримав тимчасовий лей оф (на біржу не ставав). Чи може він подаватися по SWO зараз ( мова є, грошей достатньо є, набирає більше 60 балів по таблиці). Чи не буде проблемою, що зараз він фактично без роботи? @western9 Дякую за Ваші відповіді 🙏
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swo/eligibility/ Тут все написано
-
А. Ну якщо людина готова за вас поручитися, надавати свої виписки з банку і казати на інтерв'ю, що ви реально близькі друзі...
-
ага, я 5го на англ топаю, якщо здам на 5 то наберу 61 бал і вперед
-
Він хоче встигнути до)
-
Ну так ознайомчі візіти не равно swo
-
Так ви В КАНАДІ Ви не можете йти за програмою для тих, хто OVERSEAS (після 30 квітня)
-
yep
-
Якшо ви у 22 не подавали декларацію, то значить вам треба чекати, поки подасте за 23й, інакше ніяк нажаль( Вони ці рядки зі своїми даними перевіряють: типу у 22 ви вказали 1000$ і зараз 1000$ все ок, але якшо нічо не вказували, то і перевірити нема як(
-
Це про ознайомчі візіти, так?
-
ну то понятно, що там якісь папірці він нього потрібно і т.д. але я все ж надіюсь що 5го здам англ на 5 і подамся ще на спецвибіррку
-
якщо у Вас не довгостроковий контракат - то можна
-
Довго це який період? Працюю 7 місяців, планую там поки робити, чи треба звільнятися ?
-
таа ні, ви ж гарантуєте своє економічну здатність, грошами на рахунку
-
Так, я це розумію. Чомусь вважала, що зараз має бути теж робота на іншій фірмі. Дякую
-
Так в критеріях спецвибірки немає того, що зараз треба працювати
22 Jan 2023, 05:40
144813/233837
about an hour ago