Імміграція до Манітоби
-
В NL дуже гарно. Я теж дивлюсь👀😄
-
NL це?)
-
Ні, головна умова - громадян України
-
Теж вчора глянув, навіть аренду та індід в нл 😁😁
-
Я не працюю в міграційній службі, звідки Я можу знати?
-
Там все дуже сумно з орендою. Мій знайомий живе у St John's
-
Так, є. вони з Одеси самі, працював у порту. Також у у з липня 2022 до липень 2023 працював у порту у Гданську у Польщі.
-
Підкажіть, будь ласка, про досвід роботи: подалися через SWM після пів року роботи, зараз вже маю більше року, то чи дадуть мені більше балів за це (заявку було подано, але не розглянуто)? Чи мені самій потрібно внести корективи про цей досвід?
-
Чекати SWM або дивитися ЕЕ.
-
Newfoundland and Labrador
-
Спецвибірка для громадян України
-
Так, можна. Так немає вимоги прожити 1 рік.
-
Ні, там ніби швидко, 1-3 місяці. Я час від часу читаю їхні чати, то процес ніби швидко йде.
-
Тут у чаті є до десятка людей, які відпрацювали майже рік у Альберті, але через закриття програми приїхали до Манітоби з розрахунку на спецвибірку. От тим людям можна тільки поспівчувати...
-
В їх випадку, думаю, це правильно. Реально розуміти свої шанси. А ми вже все. Сидітимемо і чекатимемо на номінацію 😁
-
💯. Просто людина відразу прийняла рішення не сидіти у Манітобі і чекати дива, а відразу зробила певні кроки. Тим більше, що вони тут нові, кілька місяців всього. Але це не означає, що всім такий план підійде. Тому не кидайте все у Манітобі і не мігруйте масово до NL.
-
Дякую!
-
Клімат теж дивний там, не заздримо сильно)
-
То чат може перейменувати на «Імміграція на острів надії» 😁😁😁
-
Самому зайти в ЕОІ і оновити і натиснути submit. Система не знає, що там у вас. Це автоматичний відбір. Не оновити інформацію - вас не оберуть
22 Jan 2023, 05:40
144932/229593
23 minutes ago