Імміграція до Манітоби
-
Напевно тобі, бо не бачу інших змістовних ідей для чого ти витратив час на коментар
-
кому ти тут потрібен
-
Коли люди з якими разом відбитки робили на півтора місяці пізніше отримали
-
Я так розумію Канада дуже мене хоче побачити, бо від заповнення анкети до отримання візи десь місяць може + тиждень😅
-
Теж знаю, що для Варшаву то швидко, бо знайомі чекали 3 тижні
-
Тут багато хто здивований такій швидкості, але то може ви просто фартовий…😀
-
Тому такий здивований
-
Ну то вочевидь так, але і п'яти днів ще не минуло
-
Що значить так виходить, раз подавали паспорт для вклейки, то це повідомлення, що можна його забрати.
-
Громадо, кто робив вклейку foil-less візи, підкажіть, невже так виходить, що візу вже вклеїли??
-
При виїзді з України прикордонники перевіряють наявність дозволу батьків (одного чи обох) на перетин неповнолітнім кордону. Підпис/підписи на дозволі повинен бути засвідчений українським нотаріусом. Якщо ви вже за межами України, то такий дозвіл більше не потрібен. Місяць назад консультувався з нотарем. Також читав, що дозвіл на перетин кордону дитиною планують додати до послуг Дії (але поки не бачив такого).
-
Дякую, це мені і було цікаво дізнатись! Дуже дякую за відгук!
-
Теоретично можу подати EOI і пройти по 60 балах (зв'язок - навчання в провінції). Але якщо за country of residence Canada сортує у загальну вибірку Skilled workers in Manitoba, то ще потрібно 6 місяців отримувати досвід роботи в Манітобі. Отже, після подання EOI в перші місяці буде зрозуміло - якщо система не відбере у вибірку для українців, то звязок через навчання для тих, хто тут лишився працювати, не варіант.