Імміграція до Манітоби
-
Dura Lex, sed Lex..
-
Підкажіть, будь ласка, я відпрацювала 8 місяців, зараз тимчасово у декреті, але планую повертатись. Я можу зараз податися?
-
Міняйте онлайн. Мені прийшли хелс карти з оновленою адресою за 10 днів.
-
А де це можна побачити?
-
Привіт Розказую свою ситуації Це не порада, але можливо допоможк зробити рішення Я замовляв ворк перміт будучи не в Канаді навіть Все добре і ніяких проблем Чисто формальність Якщо повертаєтесь Їдьте зі старим Вони його перевіряти навіть не будуть при поверненні Візу подивляться, спирають чи є вирк перміт
-
Який час очікування візи ? Ми в канаді.
-
Фед етап
-
Добрий день. Вчора запитувала, але так і не отримала відповідь. Підкажіть, будь ласка, під час заповнення аплікації на номінацію bank statements за останніх 3 місяці потрібно з усіх банківський рахунків (сейвінг, чекінг, кредит) ? Чи тільки з сейвінг? Bank statements та Pay Stub потрібно прикріплювати у вкладці Net Worth чи Othet? Дуже дякую
-
Автоматично
-
На момент провінції чи федеральний етап?
-
Одного не можу зрозуміти. Навіщо було все це робити , ці програми , цю стрібулу. І потім бац , тепер інші умови , комусь повезе , комусь додому. Сподіваюсь на краще, але це якесь не серйозне відношення до українців с боку Канади. Мислі в голос.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що зараз з програмою на PR?
-
Thank You 😉
-
Це чат Іміграціі до Манітоби, навіщо тут питати про NL?
-
Скажіть будь-ласка, а яка є програма для українців в NL? Там можна швидше отримати ПР?
-
Так. Той на якому збереження.
-
а розкажіть детальніше?
-
Якщо у вас є стабільний дохід, це буде додатковий +++ тобто є оборот і залишок на чекінг також додавайте виписку
-
я це розумію. Тобто надавати стейтмент тільки з того акаунту на якому збереження?
-
А хто казав що надалі вибірки по SWM ймовірно будуть походити тільки з доп. умовами у Манітобі?
22 Jan 2023, 05:40
145102/233263
10 minutes ago