Імміграція до Манітоби
-
Одного не можу зрозуміти. Навіщо було все це робити , ці програми , цю стрібулу. І потім бац , тепер інші умови , комусь повезе , комусь додому. Сподіваюсь на краще, але це якесь не серйозне відношення до українців с боку Канади. Мислі в голос.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що зараз з програмою на PR?
-
Thank You 😉
-
Це чат Іміграціі до Манітоби, навіщо тут питати про NL?
-
Скажіть будь-ласка, а яка є програма для українців в NL? Там можна швидше отримати ПР?
-
Так. Той на якому збереження.
-
а розкажіть детальніше?
-
Якщо у вас є стабільний дохід, це буде додатковий +++ тобто є оборот і залишок на чекінг також додавайте виписку
-
я це розумію. Тобто надавати стейтмент тільки з того акаунту на якому збереження?
-
А хто казав що надалі вибірки по SWM ймовірно будуть походити тільки з доп. умовами у Манітобі?
-
Від федерального уряду ще є надія на спрощений PR наскільки я розумію.
-
Немає різниці на якому рахунку в банку кошти, важливо їх наявність. Кредитний ліміт не може бути враховано, тому що це не ваші особисті кошти.
-
Також взагалі це від провінції "приколи" такі, але і справді логічно було би якщо спец. вибірку прикрили би через рік +- (і з анонсом за 6 міс.!), так як CUAET вже все. Якраз була би можливість у всіх .
-
Вибачте, пошукаю групи NL, можливо хтось має посилання.
-
Ще й грошей повинно бути на аккаунті , я сюди в макасінах приїхав , навіть курточки не було. Вибачаюсь за істерику.
-
аа зрозуміла, я думала, може щось нове) ну в Манітобі не так складно і на загальних підставах, тому будемо сподіватися на власні сили)
-
Доброго вечора всім! Яка процедура отримання PR при одруженні з Канадським громадянином?
-
Якщо 10 к + 2 к на кожного члена сімї є в наявності на сейвінг, того достатнь, якщо меньше показуйте свій дохід на чекінг
-
З обох
-
Тільки розмови
22 Jan 2023, 05:40
145112/231680
4 minutes ago