Імміграція до Манітоби
-
для SWO потрібен ПОПЕРЕДНІЙ досвід роботи. для SWM продовжувати працювати ви не можете самі обирати собі напрямок. від одного єдиного питання система сама вас спрямує
-
Зараз трохи спаде ажіотаж і почнеться новий раунд питань щодо довідок з Дії 😅
-
Руки не опускати це 100% , але дійсно і з освітою і з роботою але з слабкою мовою лише 4 і без можливості підтвердити попередній стаж, дуже мало виходить балів і конкурувати стане дуже важко
-
Я так засмутився, що навіть не хочу з Duolingo розмовляти ))
-
Зрозумів, дякую
-
Не перекине, бо вас питають чи є у вас постійний контракт і 6+ місяців на одного й того ж роботодавця, у вас інший роботодавець. Це класичне СВО
-
Просто як і багато хто не думав, що все так складеться, тому думав спокійно місяць допрацювати і мати повних 6 місяців від нового роботодавця
-
Але ж в анкеті я вкажу, що в даний момент маю постійний контракт але не маю 6 місяців по ньому, на скільки я читав то коли вказуєш що є контракт перекине на СВМ?
-
З таким напливом емігрантів, можна буде вийти на пенсію і вмерти, поки прийде підтвердження )))
-
Але цікаво ще одне, наприклад подам я на вибірку SWO і мене не відібрали, що далі з анкетою? Чи можливо переподати знову через місяць але вже по SWM?
-
Вітаємо, 🤖 Oboron! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тут вам не порекомендують. Це чат для самостійної імміграції
-
Порадьте будь ласка платного міграційного консультанта. В мене джоб офер горить. Я не розумію можу я міняти роботу чи ні.
-
Якщо ви набираєте 60 балів і виконуєте всі умови по виборці, вас відберуть 100% , так як це автоматично відбувається.
-
Просто наново заповните анкету з іншою поштою
-
довго.. дай Бог щоб успішно все закінчилося)
-
Так
-
не хочу щось корисне проґавити, то доводиться вичитувати і вишукувати перли😅 а саме смішне, що ті питання, які мене саму цікавили і їх задавали, то просто проігнорували🥲
-
ой, довго вітаю 🙌🏻
-
1500 одних і тих самих питань, багато б не втратили, якщо не прочитали би😅
22 Jan 2023, 05:40
145193/230617
4 minutes ago