Імміграція до Манітоби
-
Дякую, це мені і було цікаво дізнатись! Дуже дякую за відгук!
-
Теоретично можу подати EOI і пройти по 60 балах (зв'язок - навчання в провінції). Але якщо за country of residence Canada сортує у загальну вибірку Skilled workers in Manitoba, то ще потрібно 6 місяців отримувати досвід роботи в Манітобі. Отже, після подання EOI в перші місяці буде зрозуміло - якщо система не відбере у вибірку для українців, то звязок через навчання для тих, хто тут лишився працювати, не варіант.
-
Зрозумів, дякую за відповідь!
-
В старі добрі часи люди завжди писали пояснювальну записку. Наприклад Ви підвантажите документи і окремо прикріпите файл де напишите, що підвантажили документи по запиту, але все має робити іміджевий центр, що опрацьовує Ваші документи. Часом запит може генеруватись автоматично
-
Дякую! Це цікава інформація. Бо як кажуть "Вінніпег не резиновий"...🤣
-
Я робив через іміджевий центр, вони все зробили, вклали у конверт із заклеїли його, я тільки відправив у WES - у 2018 році, зараз можливо по іншому, бо раніше вони працювали лише з оригіналами документів, а зараз здається онлайн.
-
Ні, це не проблема завантажити, питання в тому щоб я не зробив щось зайве.
-
Дякую, це я зрозумів, звичайно спитаю, але хотів порадитись з тими хто це робив, дякую за відгук.
-
Ого, навіть так, я це певно пропустив, я думав мається на увазі вся Манітоба...
-
Якщо ви подалися через іміджевий центр, то вони мають підготувати для вас пакет документів, краще запитайте у них, як правильно діяти.
-
ні мається на увазі адаптабіліті Regional immigration* 5 *All candidates indicating that they plan to settle outside of Winnipeg MUST at the time of application satisfactorily demonstrate that they have a convincing connection to a region outside of the capital city indicating a strong likelihood that they will make a long-term economic contribution to that region. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swo/eligibility/
-
Добре, напишем, таке питання, маю акаунт в WES, подав документи через Іміджевий Центр: подача дипломів онлайн для WES Канада. Стосовно самого WES прийшов запит: "Завантажте сертифікати та переклади дипломів", чи потрібно мені завантажувати електронні дипломи окремо? Якщо наразі пакет документів формує Іміджевий Центр який і так буде надсилати всі документи? Якщо хтось вже стикався з цим буду вдячний за ваші поради, дякую!
-
Маєте на увазі Rural Immigration Program?
-
Дискусію про роботу в Польщі можна перенести в цей канал. :)