Імміграція до Манітоби
-
Хтось володіє інформацією про розгляд аплікації на отримання візи? 29 вересня здав біометрію, 21 листопада додав додаткові документи, служба в поліції та резюме. І тишина, через два тижні буде 4 місяці очікування паспорт реквесту. Два рази дзвонив до міграційної служби і два рази писав кризис форму, відповідь - у вас все добре. Що можете порекомендувати?
-
Подскажите где можно отслеживать паспорт по номеру который прислал визовый центр ( отправляла паспорт на вклейку)?
-
Аа, то вам для неї треба. Я трохи не так зрозуміла. То вам треба звичайний референс? То просто беріть з відділу кадрів лист де буде писати що така-то працювала викладачем на повну ставку (фул тайм) таку-то кількість годин на тиждень, отримувала за це таку-то оплату на місяць і виконувала такі-то обов‘язки. А і з такого- то по таке-то число/місяць/рік тощо. Ну і там всі печатки.
-
В Дії неможливо його замовити Лише через особистий кабінет на сайті МВС
-
дякую😊
-
Якщо ви подаєтесь на номінацію і в подальшому на PR, то зайдіть у специфікацію професій NOC. Там оберіть згідно ваших обов‘язків той номер NOC, який підходить. І вже при подачі можете використовувати ті обов‘язки, що сходяться з тими що в описі NOC. Плюс додайте пару додаткових з вашого переліку, яких там немає.
-
А якщо мої посадові інструкції займають 5 аркушів А4 розміром шрифту 12 пт? Я вчитель, тут ніби і так зрозумілі мої обов'язки... На Вашу думку, чи можна написати просто які предмети викладала та в яких класах? Бо я викладаю предмети початкової школи та інформатику з 2 по 9 клас.