Імміграція до Манітоби
-
Тю, якось дивно, ні? І дивно чому не відбирає тих людей з високим балом і явно 60+ які подались наприклад в листопаді чи вересні
-
В мене не вистачило 5 днів до повних 12 місяців на попередній роботі та 6 балів до 60🥹😅
-
мені сьогодні прийшов лист щастя, що мою аплікацію на продовження ворк перміту нарешті відкликали через 2 тижня, як я дзвонила до IRCC, щоб це зробити 🙌🏾 Але тривожність не відпускає, тому хочу запитати, тепер я без проблем можу перетинати кордон Канади і поїхати у відпустку?😄 і той автоматичний лист, що приходив з обмеженнями виїзду також вже недійсний?
-
Я зрозумів це так, не набрав 60 балів, закинуло в спільний пул і все
-
так а сенс з 437 балів-то? я сподіваюсь на номінацію від Манітоби, але там потрібно виконати умови, але які, я точно знайти не можу
-
Саме так
-
Хтось має посилання де складати ЕОІ на SWO для українців по спецвиборці? Чи це все через одні ворота йде, а система сама вирішує куди направити по балам?
-
На минулому тижні людина отримала номінацію яка подавалась в квітні За 11,5 місяців отримала )
-
Ну що ж виходу нема, рвати в другі провінції це так собі рішення, подаватись у спільному пулі і надіятись на краще, надія ще є, можливо продовжать перміти, або потрібно буде йти на закритий WP
-
Також маю таких знайомих. Отримали пару тижнів тому. Було 11 місяців очикуввння
-
Canada
-
Охх ну жостко, жостко, але уявляю що буде через рік, в Альберті взагалі призупинили, в нас теж сюрприз🤔, у багатьох WP закінчаться
-
Що роблю не так не пропускає далі без мови
-
Так, якби мали екзамен з англійської, то пройшли би по спецвибірці. А так просто чекають. Теж маю таких знайомих.
-
Саме так. Дякую!
-
Пардон, дякую
-
Терміни очікування,які було наведено вище ,це люди ,які ВЖЕ були відібрані с пулу(отримали LAA) ,та надіслали повний пакет документів , а також заплатили за номінацію. І вони очікують більше 6 місяців.
-
Це нормально🤣
-
Можливо через рік налагодиться (так мені казали)
-
Це чимало.
22 Jan 2023, 05:40
145272/234013
about a minute ago