Імміграція до Манітоби
-
Якщо вистачає балів, то подавайтеся вже. Якщо ні, то після 25-го.
-
Цілком можливо що не буде і на це вказує вибірка за отсанні пів року. Задумайтесь скільки накопилось аплікантів, не тільки українців, а квота 9000.
-
Друзі можуть бути і рік плюс мінус. Їм будуть дзвонити. На розсуд офіцера.
-
Добре, дякую вам! Гарного вечора!
-
Я вам написав те, що 100% окей в цій ситуації.
-
Не перебільшуйте. Минулого року були вибірки по конкретних галузях: будівництво, сфера обслуговування і т.п. Цілком можливо, що можуть бути знову подібні вибірки.
-
Дякую за відповідь. А чому 24 неможна клеймити? Наче 24 почав, то 24 і рік повинен бути Чи може там якісь тонкощі?
-
Без поняття... Я відповіла на месседж WES. Він рекомендує шукати друзів. Але наскільки я розумію, то підтримка друзів може бути, якщо ці друзі давні, з дитинства, наприклад. І треба довести цей зв'язок. А не вчора познайомилися. Можливо я не права 🤔
-
Друзі нічого не дадуть особливо вже. Хіба для останньої спецвибірки. Потім сенсу немає. За друзів дуже мало балів.
-
Мого сюппортера перевірять і скажуть чому там хтось ще є скажу наймають квартиру😊
-
А там є графа адрес сюппортера то там вкаже адрес інший
-
Значить я на неї купився, я справді не постив це с умислом
-
То не новина, а маніпулятивна стаття від платного консультанта.
-
Тут моя сестра вкаже адрес мого supportera чи буде це для офіцера підозріло?
-
Яку рекламу, вибачте і думки не було, чисто новину запостив і все
-
Не постіть сюди завуальовану рекламу консультантів, будь ласка. Цей чат - не платформа для реклами консультантів.
-
Чи може хтось знати відповідь на моє питання
-
Ви маєте на увазі номінаційна вибірку після того як дали LLA для чого тоді дали LLA?
-
Dmytro а як давно нема нормальних вибірок по SWO? Бо там зараз Strategic Recruitment Initiative і таке інше, я так розумію. Який шанс, що колись знову будуть вибирати просто з родичами?
-
У вибірку. Балів тільки від друзів не вистачає для вибірки за звичайним SWO.
22 Jan 2023, 05:40
145337/230720
40 minutes ago