Імміграція до Манітоби
-
Не постіть сюди завуальовану рекламу консультантів, будь ласка. Цей чат - не платформа для реклами консультантів.
-
Чи може хтось знати відповідь на моє питання
-
Ви маєте на увазі номінаційна вибірку після того як дали LLA для чого тоді дали LLA?
-
Dmytro а як давно нема нормальних вибірок по SWO? Бо там зараз Strategic Recruitment Initiative і таке інше, я так розумію. Який шанс, що колись знову будуть вибирати просто з родичами?
-
У вибірку. Балів тільки від друзів не вистачає для вибірки за звичайним SWO.
-
Куди пройти ? Вже після того як ЛЛА отримали
-
Для звичайного SWO не вистачить балів від друзів, щоб конкурувати. Порахуйте. Люди ніколи не могли пройти з друзями після 2015 року
-
Нема додаткових. Є або-або
-
Це ж не пусті тексти
-
Є правила створені провінцією
-
Чому не дадуть це бали додаткові
-
Дякую
-
60 і все було тільки для спец вибірки
-
Так, там і 60 балів і шкала на 1000 балів
-
Ви щось все докупи збили...
-
Так, цікавлюсь для "невиїзних" родичів. Колись же відкриють кордони... То там не 60 і все, а конкуренція?
-
Отримали - супер. Я взагалі про інше веду мову
-
Вибачте не розумію то що як отримала лла по друзях навіть не подаватись Пан Wes вроді казав що треба мову і все
-
Ну десь комусь щастить, може. Хтось може мати всі бали по максимуму і проскочить. Однак, я особисто таких не знаю за останні 9 років. Тільки з родичами знаю, бо там більше балів. Але і тих небагато
-
Ну мене і цікавить для людини поза Канадою. Якщо майже ніколи не було, то не розумію, для чого тримають цей зв'язок в переліку...
22 Jan 2023, 05:40
145352/233906
about an hour ago