Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора!підкажіть будь ласка, на питання date and place of your last entry to Canada? Як правильно відповісти?якщо заїхали в травні 2022 року,але виїзжали в USA в січні на тиждень. Яку дату треба писати?
-
Я не про спецвибірку, а про звичайний напрям SWO. Це різні речі
-
Багато років немає. І майже ніколи не було, бо цей напрям переважно тільки для тих, хто подається поза Канадою і для спеціальних Рекрутингових місій від МПНП
-
Завжди будуть ті, хто не встиг, тільки приїхав тощо. Однак, задовільнити усіх нереально
-
Та все норм буде. Канада адекватна країна. ВП бачите дають і після. Видали млн віз, заїхало 250 тис , тим що доїдуть теж видають. Все норм.
-
Все буде окей. Люди просто панікують.
-
Додам, що програма діяла 2 роки. Це більш, ніж достатньо. Під кінець там взагалі були неймовірні умови, брали всіх, бо раніше люди спеціально звільнялися з роботи... І залишилися все інші програми. Тож не розумію, чим не задоволені.
-
Ви не розумієте процесу імміграції і що було зроблено для українців. Вважайте, що спецвибірка дала можливість 10-15% українців, які в Манітобі, почати імміграцію. Це досить велика частка
-
Що ви маєте на увазі спец умови свм?
-
Там паче коли анонсували CUAET, ніхто не обіцяв і тих спец умов, ми усі їхали з думкою про СВМ тоді)
-
Моя особиста думка : то була програма для людей, які вже були в Канаді та мали той експіеренс, і це нормально. Нам не обіцяв ніхто ПР, нам обіцяли 3 роки, але SWM дуже доступний шлях, принаймні був до спец умов. Якщо їх приберуть - усі пройдуть, я не маю сумніву)
-
Для чого консультант? Є ж офіційний сайт. Йому я би більше довіряла, ніж консультантам, наслухалася вже...
-
Ну й молодці. Не дураки там сидять. А то лякали всі давайте в останній вагон біжіть Канада закривається. Особливо ті що вже в Канаді, а тут ні -ще пару років на доізд. Нікуди не спішать і правильно роблять!
-
Зрозумів
-
В неї і не було б 60 по СВО, немає освіти і за вік мінімум балів
-
По пр. Рурал програми запускають з пілотних , ще щось буде. Можна буде перейти на іншу програму. Консультанта треба буде найняти як раніше люди і робили, прорахувати. Головне, щоб вп ще продувжили … що я думаю і зроблять і за 5-6 років всі отримають
-
Для інформації: Дозволи на роботу продовжують видавати тим українцям, хто під час подачі на візу відмічав, що планує працювати в Канаді. Я сьогодні телефонував до IRCC. Сказали, що повідомлення окремого не було, бо якщо люди мають візи і вказували намір працювати, то дозвіл на роботу вони повинні отримати. Це типу зрозуміло і так.
-
Ні, по СВМ, 620 балів було, тоді не перекидували на СВО
-
То вона по спецвибірці
-
Була остання в 20230році без strategic initiative
22 Jan 2023, 05:40
145372/235131
about an hour ago