Імміграція до Манітоби
-
Та то такі самі наганяли жаху як завжди Ті що зараз кричать що все пропало пр не отримаєте А самі отримали Все буде норм Добре що вони не в гаверменті канадському сидять Ще не добралися Чи не пускають))) 😂😂😂
-
В умовах ніде не вказано, що родича чи освіту треба
-
Якщо вистачить знань прорахувати шанси по swm де бал буде зашкалювати, EE , пілотні програми, програми рурал … Я не знаю… Чи якщо тут в сайті й далі будуть помагати то може не треба Там уже філігранно треба буде де врізати бали де додати
-
кому зрозуміло, а кому ні. багато було попереджень, що не можна буде отримати дозвіл на роботу після 31.03. добре, що таки можна ще
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна отримати common-low сертифікат?
-
А я ще чекаю офіційного повідомлення, бо залишається багато не зрозуміло.
-
Там вказано родича треба, подивіться вибірки останні по СВМ
-
Родича чи друга ?
-
дякую! хоч тепер буду знати, що це називається enhanced. критерії погуглила і так і не знайшла 😂😭 ох…
-
а скажіть, будь ласка, був опитувальник, через який час після дати приїзду в Канаду люди тут подали EOI?
-
Теж може бути…
-
людина питає напряму по темі чату
-
Та чому ж завуалювати, колись і впаде) Просто їм треба розібратися з тими аплікаціями, що накопичилися, думаю))
-
Читаю сижу умови і не розумію, да пише за роботу і мову Но родича чи освіту нема, все буде Гуд, з дуже малими балами так, думаю 700+ за рік чи більше має пройти, може WP продлять, буде видно, дуже жостка паніка
-
А це напевно спецвибірки по свм ну так Там і професії окремі вибирають Але це як виняток
-
В умовах ні, а вибірки з умовами були))
-
Як мені іммігрувати через Манітобу? Це питання по темі чату ?
-
Влад, походу якби були б додаткові бали за жим лежачи від грудей, то мав би вже давно вибірку 😅😂
-
На данний час, ніяк, якщо до кінця місяця не встигаєте по спец вибірці. Чи можете завести тут родинні зв'язки, чи закінчити навчяння.
-
Ахахах, я випав😅
22 Jan 2023, 05:40
145395/235417
9 minutes ago