Імміграція до Манітоби
-
Тобто заповнюємо форму Expression of Interest, вказуємо Canada - country of residence (по факту проживання і роботи), Ukraine - country of citizenship, а система "перевірить" чи є у нас 60 балів для окремої вибірки по українцям? Це цікаво, тому що як розумію, то в минулі роки 60-бальна шкала застосовувалася для Skilled workers overseas, які вказували Україну, як країну проживання, а Skilled workers in Manitoba вказували Канаду як країну проживання і система перевіряла їх по 1000-бальній шкалі.
-
Підкажіть будь ласка. За освітою бакалавр філолог, стаж директор/фінансовий директор торгово-виробничої компанії 8 років , але останні три роки самозайнятий( без стажу ). Умовно, в Канаді працюю на будівництві. З цього можна , щось до купи зліпити ? Чи що може з цього зарахуватись? Дякую
-
Сценарій для тих, хто не має родичів тут і зразу не може податися на номінацію. Наприклад, я маю освіту магістра та стаж за останні 5 років. Англійська також > 4. Тобто, якщо б у мене була конекш, то я б зразу міг податися на номінацію. Я вибираю наступний варіант: працюю 6 місяців, щоб встановити конекшн із провінцією і вже тоді подаюся в окрему вибірку (60 балів). Чим це вигідно? Я зразу проходжу ЕОІ і мені присилають LAA для продовження процесу номінацію.
-
Якщо ви маєте освіту, досвід роботи за останні 5 років, який можете документально підтвердити, та відпрацювали 6 місяців тут у Манітобі, то можете спробувати йти через спрощену програму, яка має окрему вибірку. Ті, хто не може підтвердити освіту та попередній стаж, повинні йти через загальний пул
-
Всім, хто ще у не починав процес імміграції, порада - вчіть англійську мову, адже це фактично єдиний фактор успішної інтеграції у канадське суспільство. Також, дасть вам бали, якщо ви йдете за SWM. У жовтні-листопаді дуже багато людей хоче подаватися на EOI, але на жаль тільки одиниці здали тести успішно.
-
Так, але я вже знаю чоловіка який з Польщі за час чекання візи і карантину навіть не вивчив фразу my name is…, зате в перші дні запитав «хочу пмж», «як це мінімалка без податків 10 доларів, як працювати без податків». Зла не вистачає, привезли своє «г..но» з собою, бо як тут ще скажеш. І вистачає совісті жити в хоста.