Імміграція до Манітоби
-
Набираю 70 балів, якщо іти через друзів, для мене не критично
-
Дякую. Лінк маю, відео дивилася. У відео стоїть Yes на питання Have you been working in Manitoba full-time for the same employer for the last six months. Але люди в основному мають зв'язок через роботу, тому спантеличена, щиро дякую.
-
Але там все одно треба вказати, що вона є, але вартість до 100 тис, і тоді додаток не заповнюється. Але вказати Треба
-
Працюю на новій роботі лише місяць. Хочу обрати зв'язк через друзів, бо переживаю, що будуть питання до мене, чому я звільнилася з роботи півроку тому, а подаюся по SWO лише зараз і вказую ту роботу, як зв'язок
-
Доброго ранку! А якщо працюю на одного роботодавця 10 місяців і далі працюю, є мова і більше 60 балів, і хочу по спецвиборці піти, то ставити ж всерівно YES? Бо треба казати правду, тоді ж я наче піду по шляху SWM правда ? Чи система всерівно після відповіді YES, може оцінити мене як по спецвиборці?
-
з 8:30
-
Дякую
-
Окей, дякую Але не буду ризикувати краще вкажу YEs, а там вже побачимо
-
Тут люди писали, що працювали в того ж роботодавця, але переводилися на парт тайм і тоді подавалися по SWO
-
Є гроші, є мова, є 60+ балів І вчора дивився відео! Так само в ступорі. Бо продовжую працювати на одного працедавця. І походу спецвибірка не світить навіть з балами, бо мушу йти по СВМ
-
чт можна подаватися по EE, поки чекаєш номінацію?