Імміграція до Манітоби
-
Якщо до Канади працював 2 роки в Польщі, а потім якийсь місяць-два облаштовувався в Канаді і почав працювати в канадського роботодавця 8 місяців, то скільки років тут можна клеймити по сво?
-
Дякую
-
Можна спробувати, якщо ви впевнені, що поясните цей факт у LOE. Дехто так і робив. Але у декого таке пояснення не прийняли. Все залежить від офіцера та яка перерва бума між роботами. І які ті роботи були. Якщо всі роботи різні, типу 8 місяців кухар, а потім 4 місяці тракдрайвер, то можуть і не прийняти таке пояснення.
-
Europe : April 6, 2019 - December 31, 2020 Quality controller; January 25, 2020 - January 31,2023 Delivery driver; Canada: March 13, 2023 - Present CNC Laser Operator; З усіх робот є референси та немає коротких термінів роботи. Усі роботи є TEER 4 та не завелика різниця тим чим Я займався. Чи не буде це великим гепом та чи зможу Я це клеймити як 4+ роки досвіду?
-
Так, звичайно
-
Повернення грошей за номінацію і початок розгляду заявки - це не пов'язано ніяким чином між собою.
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка. При подачі заявки на EOI, є питання (наявність поточного довгострокового контракту з роботодавцем) який вирішує по якій програмі (SWO/SWM) аплікант буде номінований. На даний момент маю контракт але не хочу прив'язувати себе до роботодавця та професіі так як хочу змінювати професію, іти на підвищення. Чи можно у графі про питання про контракт вказати відсутність його для подачі на SWO (при виконанні інших умов повністю, мова, англійська та досвід у Манітобі)?