Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка. При подачі заявки на EOI, є питання (наявність поточного довгострокового контракту з роботодавцем) який вирішує по якій програмі (SWO/SWM) аплікант буде номінований. На даний момент маю контракт але не хочу прив'язувати себе до роботодавця та професіі так як хочу змінювати професію, іти на підвищення. Чи можно у графі про питання про контракт вказати відсутність його для подачі на SWO (при виконанні інших умов повністю, мова, англійська та досвід у Манітобі)?
-
А у вас довгостроковий контракт? Я вже не пам'ятаю, але в відео про заповнення провінції ніби ця ситуація. Людина працює безстроково, але пише листа що планує переходити на таку то роботу, тому і подалася по swo. Але може у вас контракт на рік( це можна розцінювати як короткостроковий)
-
У чоловіка безстроковий. Ми просто дивились відео заповнення заявки і там казали що якщо ставиш що є контракт то автоматично розподіляє на програму де ти прив'язаний до роботодавця. Ось і хочемо підтвердити це чи спростувати, бо не хочеться фігну наробити😞
-
Яка різниця? Ви можете змінювати роботи при SWM та головне що ми мусите зробити - повідомити про зміни. Це не Польща, де Ви мусите працювати постійно на того самого роботодавця до прийняття рішення
-
Тобто ми будемо прив'язані до роботодавця. Так а якщо ми не хочемо, а хочемо іти по програмі де не прив'язаний до роботодавця.
-
Таку саму маю ситуацію, але буду писати правду! І походу перекинуть мене на SWM, хоть маю англійську і гроші і бали. Бо працюю 10+ місяців на одного працедавця і не збираюсь звільнятись. Я не хочу каламутити з цими поясненнями чого я вказав НІ, і пішов по СВО.
-
Я дуже часто бачу, що люди виїхали з Європи (Польща та Чехія )та Європа до сих пір в них. Люди, Ви не в європейському трудовому рабстві, де роблять усе щоб Ви працювали на одного роботодавця💁♂ Я дуже часто з таким стикаюсь і багато хто навіть через роки не може змінити Європу на Канаду 💁♂
-
Чекати. Ніхто нічого не знає
-
Так тут же кіпіш за СВО спецвиборку, шо типу вказують так і так , потім отримують ЛАА. А по СВМ , ніякого прогресу немає, всі тільки і чекають на ЛАА Ось до чого я
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, я с ребенком нахожусь в Украине, а муж в Канаде. И муж подался на продления ворк пермита. Пришло письмо что наши старые ворк пермиты аннулировались 26 марта. Сможем мы как то въехать в Канаду? У нас билеты на 17 апреля, с Варшавы в Торонто