Імміграція до Манітоби
-
Exploratory visit здійснюється через запрошення стратегічного партнера MPNP. Наприклад, UCC Manitoba є таким партнером. Але для CUAET visa holders такий exploratory visit є неможливим, адже ви вже у Канаді і маєте статус тимчасового резидента
-
Взагалі до тижня. Але не існує пріоритетної вибірки 🙂
-
Була вибірка по SWO? Що ви клеймили як зв'язок з провінцією. Якщо Invitation letter - тоді підгружайте його.
-
Ось що запрошує.
-
Клеймив роботу, на запрошенні галочка стоїть на NO
-
Я попав у ту вибірку 28 березня, почав заповнювати 30 березня аплікацію. В листі від MPNP писало зачекати 48 годин перед заповненням аплікації. Я почав десь через 40. Можливо в цьому якийсь нюансь?
-
З того що мені вдалось зрозуміти то так. Набираю 69 Взагалі то планувала робити все в червні, але останні новини дуже здивували. Хочеться спробувати встигнути
-
А ви впевнені, що на СВО попадаєте?
-
Ви кажете про те що не пройшло ще 48 годин. Які 48 годин? Вибірки не було. Остання Березень 26. Таке враження що ми про різні речі говорим
-
Спецвибірка, вибачте. Це вже стосовно першого етапу подачі
-
Дивлюсь на свою збережену заявку зараз . В строчці Have you received an Invitation to apply under a strategic initiative directly from MPNP написано NO.
-
Підкажіть будь ласка, чи CUAET work permit отриманий в 2024 році, дозволяє навчатися на короткострокових курсах 1-3 місяці при коледжах без переходу на study permit.
-
На розсуд працівників СРА. Як ви зможете їм пояснити звідки ці гроші, притому, що минулого року у вас не було нічого
-
Ні. Ви б взагалі не відкрили б її. Вам треба перевірити заявку ще раз. Цього поля не має бути якщо ви не тискали його.
-
Мені здається тут якась помилка. Або ви десь випадково при заповнені допустили її, або вони якимось чином. Спробуйте їм написати і уточнити
-
Дмитро, підкажіть, будь ласка. В минулому році в декларації я вказала, що у мене і чоловіка до 100к нерухомість, хоча було більше. Ми продали на 120к у 2023, і продамо на 250к у цьому, і ще лишиться на наступні роки. Це не буде проблемою з CRA. потім?
-
Який у вас договір з роботодавцем?
-
Бажаю розібратися. Хай щастить
-
Може десь в цій аплікації щось відмітили лишнє?
-
Дуже вам дякую, спробую написати їм , або записатися у Бест вестерн на консультацію.
22 Jan 2023, 05:40
145684/235057
11 minutes ago