Імміграція до Манітоби
-
А так робити тільки для українців по людськи по відношенню до інших національностей? Всі інші можуть так само сказати
-
З декларуванням іноземної нерухомості є чітке твердження, що вказувати потрібно тільки інвестиційну нерухомість. Тобто якщо це ваш особистий будинок, який ви використовуєте для власних потреб, тоді ця нерухомість не підлягає декларуванню, як іноземна навіть якщо перевищує 100к
-
ну це не по людьски, ніхто такого робити не буде
-
3 дні
-
Безстроковий це вже одразу СВМ, а не СВО
-
Безстроковий, з Feb 2, 2023. Працюю full time
-
Крадіжка завжди вигідна тільки одній стороні. На мою думку недоречне порівняння
-
Роблю поміточку в календарику 😂
-
Ось, так і тепер я поченаю розуміти тих кто приїхав отримав свою 3ку потусив і поїхав. Бо це вигіднл їм, а раньшп я їх осуждав
-
гаразд, давайте через рік повернемось до цієї розмови
-
Підскажіть будь ласка Мої друзі отримали замість візи такий лист запрошення на вʼїзд Тобто візу робити не потрібно їм?
-
Дякую.
-
Якої саме інформації? Уточніть будь ласка)
-
Якщо ви так добре орієнтуєтесь, могли б дати якесь достовірне і актуальне на сьогоднішній день джерело інформації? Бо я у цьому дуже заплуталась та ще й терміни горять
-
Scotiabank відкриває без проблем, потрібно WP
-
Так навіть краще, додаткові бали
-
Дякую за підказку☺️По СВМ наче також набираю необхідні бали(колись рахувала), але треба здавати англійську. Не відповідаю teer
-
Хелоу еврібаді) Значить, вчора я побачила то assessment complete по номінації,але листа ніякого нема🫠може я дуже поспішаю з висновками, та мене вже тіліпа😂шо це фігня така.
-
По swo мова обовʼязкова По swm не обовʼязкова якщо ваша робота між 0-3 teer , але додасть вам бали пройти (там максимум 1000 балів за всі критерії)
-
Ви маєте заповнити спеціальну форму Т1135. Зробіть це або самі або з бухгалтером.
22 Jan 2023, 05:40
145738/234085
13 minutes ago