Імміграція до Манітоби
-
Так і має бути
-
Добрий день, Скажіть будь ласка, в кабінеті mpnp після подання заявки на номінацію, була графа, що збір 500$ було сплачено Останні 2 дні цієї графи немає Так має бути чи це глюк сайту?
-
Якщо є декілька освіт, треба додати всі. Наприклад і бакалавр і магістр
-
Дякую.
-
😂 Ха. В мене все перераховане. + 8 грамот з олімпіад+ золота медаль+ червоний диплом. Але досі чекаю на аудієнцію з представником Короля. ( Тільки він нього личить пластик отримати).😂
-
Є похвальні листи від 4 до 7 класу і свідоцтво про перше причастя , коли прийде пластик ?
-
Напевно чекають на сонячне затемнення, так шо готуй туфлі на понеділок
-
Бачив що зараз мітинг проходить хтось знає що вимагають від мпнп?
-
Ти цим поясни, які максимально можуть набрати 600+ балів
-
Це нереально зараз)
-
Вимагають low draft EOI
-
Дякую
-
Зі мною працює індус, то він відправив заявку та через 15 днів отримав номінацію. Сьогодні показав лист. Я усміхнулась, але не від усього серця😂
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка: в іммігрант центрі завірили переклади, але вони також проставили печатки на копіях оригіналів документів. Питання: Коли я прикріплюю всі документи, мені прикріпляти ті копії оригіналів з печаткою, та окремо завірений переклад, чи робити скан оригінального документу без їх печатки та окремо завірений переклад?
-
Дякую Вам! Гарного дня 🤗
-
Там де є записи
-
Дуже дякую Вам!!!!! А де паспорт треба прикріпити, то всі сторінки просто треба відсканувати?
-
1 файл це буде оригінал 1 файл у вас буде переклад завірений, копія оригіналу завіреного
-
Допоки у них є зареєстрований філіал у Манітобі, ви в порядку) головний офіс може бути будь де. Аби тільки була ще й реєстрація бізнесу тут
-
Салют.Питання комрадам. Head office компанії, яка запропонувала джоб офер в Манітобі розташований в Квебеці...це вплине на SWO чи SWM ?
22 Jan 2023, 05:40
145798/233552
11 minutes ago