Імміграція до Манітоби
-
Але що робити, кто шукає той знайде, не переймайтеся і ви знайдете
-
Я ніколи не працював по зліценню. Місяць було таке що без праці сидів
-
О господи, ваше враження про життя в Польщі формується згідно з колом людей яке у вас є в Польщі
-
ви працюете по 12 годин по умові злеценія оформлени на мінімальну заробітну плату остальне отримуете в конверті у вас немае ні лікарняного ні відпустки оплачуваемої і працюете ви на посередника і ви кажете про добрі відносини? будь ласка в канаду не їдьте а то ви і в канаді будете працювати по 14-16 годин і потім роботодавці будуть якв польші казати ти ж українець працуй по 12 годин.
-
так дійсно є праця по умові о праці і по 8 годин але я зараз мешкаю в слупську і працюю по злецению але по 8 годин обійшов вже більше 10 підприемств не можу знайти працю на пряму твльки все через посередників і по умові злеценія на міналалці в умові а все остальне в конверті.то й запитую нема такого в канаді як в польщі.
-
Хто підкаже У мене квиток вест Джет Париж-Калгарі-Вінніпег Виглядає, як єдиний, але у Калгарі стиковка 17 год Чи треба забирати багаж у такому випадку? Та якщо виходити з аеропорту, а потім заходити, то для внутрішніх рейсів якийсь інший термінал? Скільки там їх? Може хтось був нещодавно? І ще , підкажіть будь-ласка, реєстрація в аеропорту за додаткову плату? Треба тільки онлайн?