Імміграція до Манітоби
-
Це лист, який видає університет студенту при зарахуванні. Цей лист потрібно надати при подачі на стаді перміт. Кожен університет має свій admission process та вимоги.
-
Дякую)
-
Я вам скажу що людям які реально тікали від війни і приїжджали без мови, грошей, плану, стресами та іншими наслідками війні набагато складніше все усвідомити зібратись і почати діяти, на свому прикладі та знайомих зі східної України скажу що теж тягнули і тільки зараз подаємо, а деякі і до сих пір тягнуть, навпроти знайомі які приїхали з країн Європи дуже швидко зорієнтувались і зробили необхідні дії вже майже мають ПР та гарні роботи Це звісно не про всіх, але здебільшого спостерігаю саме таку тенденцію
-
на еоі ніяких документів не треба, там анкета на 15 хв. документи треба мати всі вже при подачі на номінацію але на момент заповнення еоі маєте відповідати вже усій інформації, що будете вказувати (наприклад пропрацювати не менше 6 міс)
-
Дякую! То треба встигнути податися до цього числа, чи вже отримати відповідь?
-
Доброго вечора, чи правда що при подачі ЕОІ на спец вибірку не потрібно завантажувати документи? Тобто документи завантажувати потрібно після отримання LAA? Просто дивилися відео інструкцію про заповнення заявки, хочемо уточнити.
-
Скажіть будь ласка а де взяти цю заяву на отримання довідки з Німеччини ? На сайті німецького консульства?
-
мені минулого тижня, менеджер сказала не виходити в четвер на роботу, тому що я отримаю занадто багато грошей, у п'ятницю був оплачуваний вихідний, і того минулого тижня - 21 робоча година. Та менi сказали ,що менi години не обiцяють. Слава Богу, що перейшла на парт тайм, і пішла по сво, і не залежу від них більше.
-
Тих екс-студентів, які приїхали із інших провінцій,і так тут забагато. Їх всіх не зможуть ніяким чином номінувати. Хіба за 3-4 роки таку кількість номінацій нададуть.
-
Для ЕОІ не потрібно ніяких документів, крім номера вашого паспорту та номера сертифікату з мовного тесту.
-
мова чату українська або англійська суму вказувати з тих рахунків, де є гроші, неважливо чий саме рахунок. ваш, чоловіка, чи обох
-
Скажіть будь-ласка а ви можете надіслати те відео мені?))
-
Добрый вечер,друзья! Подскажите,пож,при подаче на ЕОI,сумму денег на счете указывать только основного заявителя,или и супруга тоже? Спасибо!
-
Студенти, у яких ворк перміти закінчуються і вони досі в пулі з балами 600. Колеги з роботи відпрошувалися туди
-
В нас на роботі таких багато. Приїхали з інших провінцій, отримали -200 за роботу і навчання там, мають 600+ балів і тільки й говорять, що не справедливо. Але я щось ніяк не розумію, вони ж планують імміграцію, роблять все через агентів, то чому ті агенти не підказують їм , де легше отримати ПР і вони зразу туди не їдуть.
-
Так, Онтаріо, Квебек, вони вже дні рахують до того як повернуться назад в ті провінції , а Манітоба щось знахабніла і порушує їх плани. В мене пів офісу таких студентів, зараз в кожному кутку тільки про це і говорять
-
У цих людей був час проаналізувати, все вирахувати, змінити провінцію та зробити усі можливі дії для підвищення балів та отримання ПР В мене є індуси на роботі які мають по 600 балів і 3 роки не можуть пройти вибірку і продовжують просто чекати, вважаю що це чисто їхня відповідальність, Манітоба їм нічого не винна
-
Спецвибірка на рік - це якось дивно. Треба було спочатку приїхати, потім знайти роботу, потім пропрацювати пів року
-
В Альберті не було спецвибірки. Єдина провінція, яка мала приорітети для українців за останні 2 роки була Манітоба.
-
Цього не буде. Вони і так планували на 1 рік спецвибірку, а продовжили на 2 роки.
22 Jan 2023, 05:40
145889/229829
2 minutes ago