Імміграція до Манітоби
-
Федеральний уряд Канади можливо щось вирішить, бо одиночні заходи від провінцій не дадуть великих результатів. От з федеральним урядом потрібно працювати.
-
З літака, так би мовити)
-
В перші місяці вже багато людей подалися, пам'ятаю.
-
Чому? Спочатку планували виключно для тих, хто мав тут родичів та друзів.
-
Даже дякую вам 😊
-
Потрібно перекласти, завірити печаткою та клятвою перекладача Ось приклад t.me/uccmb/156836
-
Так, 2000$ з особи за подачу на номінацію.
-
Підкажіть будь ласка, витягнула повну довідку про несудимість з дії. Чи буде її достатньо для подачі? Також там написано, витяг надано для надання в установи іноземних держав. Чи вірно я зробила? Потрібно на неї робити апостиль?
-
Це вже не україна. Більше чи юа нас вже ніхто не кине
-
Всьо буде ок ніхто нас не кине просто так.
-
Зрозуміла,дякую!
-
Щиро дякую.Просто деякі документи затверджувала на Аделаїд в імміграційному то вони там ставили на копії оригінала чомусь теж?
-
Оригінал є оригінал, ніяких там додаткових печаток не потрібно.
-
Скажіть будь ласка якщо є оригінал атестата скан і переклад затверджений , я думаю на оригіналі не треба печатки... ????
-
Я без прікола. Хочете шейміть мене. Я всеодно вважаю що нація вижеве тільки якщо вона буде комунікувати по спільних інтересах. Якщо нам всім байдуже шо там укр то ми просто ліцеміри.
-
І якось так що вийшло дві картки переклад на одній а на наступній свої дані і печатка
-
А наша перекладач поставила мені тільки на перекладі.
-
Не може податься. В нас та сама ситуація. Якщо він офіційно не зарахований до вишу то не отримає letter of acceptance. Без нього не можна податися на стаді перміт. Без стаді перміту виш е приймає
-
Я теж так само, чекав рік і подався, а потрібно було через пів року, но вже пізно.
-
привіт) питання стосовно фотографії на PR, зробила сьогодні фотку в фотоательє, бачу вони взагалі тут не заморочуються як вона там вийде, за 3 секунди клацнули кадр мало не з порогу і відразу на друк😅 ну суть навіть не в цьому. вони фото ніяк не відретушували і трохи є блиск на обличчі, читаю критерії і я так розумію таке фото вже не підходить ?
22 Jan 2023, 05:40
145915/231501
13 minutes ago