Імміграція до Манітоби
-
Оригінал є оригінал, ніяких там додаткових печаток не потрібно.
-
Скажіть будь ласка якщо є оригінал атестата скан і переклад затверджений , я думаю на оригіналі не треба печатки... ????
-
Я без прікола. Хочете шейміть мене. Я всеодно вважаю що нація вижеве тільки якщо вона буде комунікувати по спільних інтересах. Якщо нам всім байдуже шо там укр то ми просто ліцеміри.
-
І якось так що вийшло дві картки переклад на одній а на наступній свої дані і печатка
-
А наша перекладач поставила мені тільки на перекладі.
-
Не може податься. В нас та сама ситуація. Якщо він офіційно не зарахований до вишу то не отримає letter of acceptance. Без нього не можна податися на стаді перміт. Без стаді перміту виш е приймає
-
Я теж так само, чекав рік і подався, а потрібно було через пів року, но вже пізно.
-
привіт) питання стосовно фотографії на PR, зробила сьогодні фотку в фотоательє, бачу вони взагалі тут не заморочуються як вона там вийде, за 3 секунди клацнули кадр мало не з порогу і відразу на друк😅 ну суть навіть не в цьому. вони фото ніяк не відретушували і трохи є блиск на обличчі, читаю критерії і я так розумію таке фото вже не підходить ?
-
зважаючи на теперішні реалії, добре що хоча би так ми зробили)
-
Остання вибірка до 30 квітня
-
Закривають спец вибірку 30 числа
-
Яких проблем?
-
Скоро теж отримаєте PR
-
Тобто якщо подати ЕОІ до 20-х чисел квітня (тобто за кілька днів до початку останньої вибірки ) А потім отримати ЛАА умовно після 30 квітня то проблем не буде?
-
Добре, дякую.
-
Ви не після отримаєте. Ви отримаєте або в день вибірки, або ніколи. Якось так)
-
Це означає що ви або отримаєте LAA по спецвибірці 30 квітня, або залишитесь чекати у загальному пулі. Про які проблеми ви питаєте?
-
Так Ви подастеся до останньої вибірки
-
Так можна ?
-
Self assessment form , бали можна від руки написати , чи тільки підпис треба від руки ? Допоможіть
22 Jan 2023, 05:40
145927/231594
11 minutes ago