Імміграція до Манітоби
-
Це не проблема, це він не вникав просто як рахувати правильно.
-
Ну правильно.
-
Привіт, я намагаюсь зареєструватисьв пулі, робила все по відео і дивлюсь зараз application report і у мене чогось за конекшн за манітобою по роботі дає 100 балів замість 500, короче не вистачає 400 балів. Що я зробила не так, дякую
-
Проблема була у тому що між досвідом роботи були місяці без роботи.. Його як він тільки що мені сказав далі не пускала та аплікація
-
Так, треба рахувати лише роки безперервного стажу. Наприклад, якщо у вас на одній роботі було 1 рік та 11 місяців, та на другій 1 рік та 10 місяців то це всього буде 2 роки. І не важливо яка перерва була. 1 тиждень чи 1 рік
-
Ніяких новин стосовно swm? Що планується, чи не планується, будуть лі на далі доп. требування? Цеж получається, даже теоретично треба буде не міняти роботодавця бо свм?
-
Звідки ці здогадки беруться? Тут немає трудового рабства. Узгоджуєте с МПНП та міняєте роботу, якщо треба
-
Країна резиденства - Канада вказана?
-
А якщо перерви не було взагалі? Звільнився сьогодні - на нову роботу вийшов завтра? Наче раніше просто обговорювали, що враховували навіть з невеликими перервами. Зрозуміло, що все на розсуд офіцера…але вже в голові каша)
-
та думаю може на всякий випадок поїхати переробити відразу.. щоб потім час не тягнувся
-
Якщо не помиляюсь, узгодити це можно тільки після полусення номінації проввнцвфної, до цього часу не можливо. Чи я помиляюсь?
-
не федеральний етап
-
Зарано - ще все попереду :)
-
Дякую вам дуже ❤️❤️❤️ я вже майже плакала😂
-
Дякую , зрозумів
-
102 days
-
Вітаємо, Darina Holik! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
То якщо з цього прикладу між цими роботами були місяці перерви та до Канадського досвіду були теж перерва то ніби це ок?
-
Доброго дня , подався на продовження ворк перміт , декілька тижнів тому , скажіть будь ласка скількі часу зазвичай чекати відповідь?
-
Як тільки засабмітили та отримали file number: immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
22 Jan 2023, 05:40
145962/231260
22 minutes ago