Імміграція до Манітоби
-
а на картку треба діджитал просто ?
-
Тоді можливо підійде. То вже на картку більше вимог, завертають людям фото і хочуть, щоб переробили.
-
Ці виплати отримують всі (хто відповідає умовам) не переживайте навіть самі канадці
-
Підкажіть, якщо людина не мала статусу біженця і не отримувала нічого від держави, але реєструвалась на темпорарі протекшн, то в цьому пункті ставити так? Чи ні? Не розумію тонкощув біженства і захисту...
-
Він подавався саме на біженця???? Тому шо ми наприклад були в Чехії і нас давали візу стрепені, це тимчасова віза яка дає право працювати і перебувати 1 рік, але це ніяк не біженці
-
До 2024 декрет... То я навіть не згадую, але чи врахують стаж за 2018-2021?
-
Що краще написати в letter verification якщо з 2018 до 2021 працювала то врахують 2 чи 3 роки, бо потім була у декреті то ці роки в декреті не вказувати...
-
Це в Греції, і не біженство, а реєстрація на 10 місяців, і воно назівається Темпорарі протекшн
-
Так я за шо і кажу це може називатися по різному в різних странах, а статус біженця це зовсім інше і на фото вас питають, чи отримували ви десь статус біженця. Відповідаєте -ніт
-
Рахуєте повні роки від (умовно) 5 квітня 2019 року.
-
Доброї ночі, громадо. Заповнюю заявку на останню SWO. Набираю 70 балів (якщо б рахувала по SWM 862 бали). Я основний аплікант. Планувала одружитися і подаватися уже разом із чоловіком або вказати комонло зараз. Зараз офіційно мій статус: Розлучена. У нього була робота поза Манітобою! Це мінус 100 балів. Будь ласка, напишіть скільки віднімуть від мене по SWO? Це буде 10 балів чи більше? Я знайшла мінус 100 по вибірці SWM, за SWO конкретно скільки не бачу. Дякую.
-
СРОЧНО❗️ Пассивный заработок. Удаленная сфера. Час времени в день. С любой точки мира. С телефона/пк. Не берем от вас никаких оплат.❗️ Интересно? "+" в личные.
-
СРОЧНО❗️ Пассивный заработок. Удаленная сфера. Час времени в день. С любой точки мира. С телефона/пк. Не берем от вас никаких оплат.❗️ Интересно? "+" в личные.
-
Привіт Якщо в партнера головного апліканта по MPNP досвід роботи в іншій провінції,це вплине на результат?
-
-
-100 поінтів
-
Так
-
-
Андрей, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Yodshiharrada хоче кікнути София з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
146045/230031
6 minutes ago