Імміграція до Манітоби
-
www.bundesjustizamt.de/EN/Topics/FederalCentralCriminalRegister/CertificateofConduct/CertificateofConduct_node.html#AnkerDokument100618 Для отриманняи довідки за кордоном. Письмово: Bundesamt für Justiz (Федеральне управління юстиції) Internationale Registerangelegenheiten 53094 Bonn, Germany You can use the following forms for applying in writing: german (PDF, 151KB, File meets accessibility standards) english (PDF, 149KB, File does not meet accessibility standards) french (PDF, 143KB, File does not meet accessibility standards)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Референс лист обов'язково.
-
Ні, ці виплати не впливають на отримання PR. Єдині виплати, які теоретично можуть вплинути це EIA. Але не плутайте їх з ЕІ виплатами.
-
Підкажіть будь ласка чи можу я подаватися на SWM маючи такий лист від роботодавця?
-
Можете.
-
Добрий день, 3-го травня буде рік роботи в Канаді і тоді (62 бали для СВО).Пане WES, чи можна в EOI вказати рік досвіду наприклад 29 квітня, за пару днів до фактикного, щоб заскочити в останню спецвібірку. А потім при заповненні апплікації на номінацію пояснити чому так зробили. Дякую
-
Не можна
-
Звертайтесь до спеціалістів. По гуманітарній краще з спеціалістом подаватись. Бо там один невірний крок і все
-
Взагалі то не можна, бо ЕОІ потрібно подавати, коли всі критерії виконані по факту. Але бачу повідомлення від багатьох людей, що будуть все одно подавати ЕОІ, навіть якщо не вистачає кількох тижнів до 6 місяців, а потім пояснювати. Кожен самостійно вирішує чи варто ризикувати 😁 я вам таке не пораджу.
-
У мене вистачає, просто більше 50% від суми з'явилися на рахунку магічним способом тиждень тому. Я читав, що офіцерам головне, щоб ці гроші були на рахунку упродовж усього процессу, але все одно страшно.